PSP flashelés itthon lehetséges?
Nekem 5.03GEN-C van, de ugyanaz mint az 5.50GEN-D3, és ezt is csak fel kell másolni a psp/game mappába, és psp-ről elindítani.
De ha jól tudom vannak ilyen feltételek, hogy min. 76%-os akkuval lehet csak telepíteni, de ez lehet hogy már nem érvényes.
Hy!
PsPGenen csak a törés van fent,vagy maga a verzió??
Mert nekem csak a törés kéne!
Előre is Thx!
Mi az, hogy csak a törés, vagy verzió?
Nem nagyon értelek.
Sziasztok ! Igen lehetséges , bár nem ajánlatos otthon mert tudtomal el lehet rontani ezért én keresgéltem neten kik foglalkoznak ilyenel akit tudok neked ajánlani az SG-n ( [link] )
a Nebránd Noé nevü illetö csinálta nekem , megvagyok vele elégedve ,tudom ajánlani.
Csak psp 3000 esetén lehet valahogy elrontani, de már az is javítható.
És ha valaki úgy csinálja, ahogy a leírás mondja, akkor sehogy sem fogja elrontani.
Előző:
Neten is sok a leírás, itt pl. az összes psp-re leírják a folyamatot, érthetően, én is itt csináltam meg magamnak:
Csak regisztrált tagok látják a fórumot.
És akkor nem kell tagoknak írni, várni a válaszaira, hanem rögtön csinálhatod.
Utsó:
Menj a PHOTO-ba, és ott a ChickHEN mappába.
Csak meg kell nyitni a mappát, ott fogsz látni 5 képet (ChickhenA, ChickhenB, stb.), de azokra nem kell rákattintani, tehát csak a mappát nyitod meg.
Várj pár másodpercet, és amint újraindul a psp-d (úgy, hogy a képernyő vagy zöld, zöldes lesz, vagy feketés és vonalak lesznek rajta), akkor jó, és tudsz játszani, ha nem indult újra, hanem csak kikapcsolt, akkor ismételd meg az első 2-3 lépést, tehát menj a chickhen mappába.
Néha elsőre sikerül, néha csak ötödjére, próbálkozni kell.
Ha meg chickhen után sem jó, akkor a Games-nél, ahol a játékokat indíthatod el ott kell valamilyen cfwenabler-re menni, de nem biztos, hogy ez 3000-n is így van (mármint a cfwenableres rész, a chickhen biztos).
Ha nem sikerül, írj privátot, vagy egy emailt a second2@citromail.hu -ra (nem érdekelnek a spamek, ha valaki írná, ez a mail direkt erre van), és akkor még segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!