Pelso T-HD 2500 CX digitális vevőegységem bekapcsolás után ASH (vagy talán RSH) szöveget írja ki az egységen! Innentől kezdve nem reagál semmire! Sokszori áramtalanítás, bekapcsolás után végül elindul! Mi lehet a baja? Mit lehetne kezdeni vele?
Ez programfrissítés (új program feltöltése) után fordul elő, ha nem jó programot akartak rátenni, vagy rossz módszert választottak.
Ha nem így volt, akkor egyszerűen kiveszett belőle (összekócolódott a flash rom tartalma) program. Ez akkor szokott előfordulni, ha gyors egymásutánban ki-be kapcsolást szenved a gép, pl. egy rossz, bizonytalan tápcsatlakozó.
Amúgy: meg kell keresni neten az eredeti ROM tartalmát, letölteni és a telepítési utasítás szerint feltenni.
Így menthető....
Én teljesen más, műholdas egységeket használok, azokat ismerem, már csak azért is, mert csak olyat vásárolok, amelyiknek bő támogatása van, közte akár a gyári, de inkább az "okos" romok.
Azért körülnézek, de ez számomra, bár nagyon soknak legalább a nevét ismerem, a keresgélés során találkoztam velük, de ez számomra végképp "kínai"..
Azért célzottan körülnézek. Üdv:
Ez csak egy "nyom", de érdekes.
úgy tűnik ennél sem nagy ügy lementeni a komplett flash tartalmat (firmware+csatorna+egyéni beállítások), nézz körül fórumon, valaki lementheti, elküldi Neked (4MB).
Ha ez nem járható keresd meg a Betacom.hu-t, szerintem meg tudják oldani az újrarakást. Ma a ForgatSat-ban is árulnak, sok cuccot vettem tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!