Ipad mini 1 32gb vagy ipad mini 2 16gb éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Ez a két lehetőség van, több pénzért nem.

2014. ápr. 19. 09:12
 1/10 anonim ***** válasza:
ipad mini2
2014. ápr. 19. 10:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mini 2. A régi miniben nagyon régi a hw. Igaz a 16GB szűkös.

Viszont mindenképp ajánlom, hogyha olyan helyen laksz ahol van auchan vagy el tudsz menni, akkor nézz szét, mert a múltkor 99e-ért vettünk iPad 4-et. És a többi is ilyen jó áron volt.

Vagy most van akció az extreme digitalnal 100e az új mini.

[link]

2014. ápr. 19. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy ne vegyél Auchanba ilyen készülékeket. Tudok egy helyet, ahol jó árért vannak mindenféle Apple cuccok. Ez egy gsm de ne aggódj, megbízhatóak. (Tapasztalatból mondom) Lehet úgy kérni az iPadet, hogy csak az ő garanciájuk van rá. Csak Apple gari van rá. Vagy mindkettő. Tehát így ha csak az ő garanciájukat választod, akkor kevesebbet kell költened, mert az nyílvánvalóan nem olyan drága.

Ez az a bolt amiről beszéltem.

[link]

2014. ápr. 21. 09:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Miért ne vegyen auchanban gépet? Azért mert te fogalom nélküli vagy, vagy csak szimplán azért, mert a saját boltodat reklámozod???

Inkább ott vennék gépet, mert gyári garanciát kapok rá és bármikor vihetem az apple-hez. Vagy ott helyben is leadhatom ők is az applehez viszik és nem kell azon aggódnom, hogy nincs rá gari.

Pont az ilyen nevenincs szürkeimportos zugboltokat kell messze elkerülni.

2014. ápr. 21. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
ezekre mindenhol gyári gari van, ha az ecseri piacon veszed akkor is
2014. ápr. 21. 12:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Dontbefool, aha gondolod te. De úgy látom nagyon nem vagy képben. Kérdezd meg az apple-t nehogy pofára essél.
2014. ápr. 21. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, képzeld nem vagyok fogalom nélküli, és nem is azén boltom. És én csak segíteni próbáltam neki, mert abban az üzletben amit mondtam, megkaphatja olcsóbban, ha nem érdekli a garancia. Volt már ismerősöm, aki onnan így vett 4 éve és semmi baja. De felőlem vegye csak meg az Auchanba. Csak tudod én gázosnak találom, hogy kint van 1 db iPad a polcon, amit minden 10. ember leejt. (Láttam már, hogy odamennek, véletlen leejtik, és gyorsan elmennek) Én inkább a raktárbol kihozott, elöttem felbontott készüléket választanám. Főleg, hogy 1-2E. eltérés alapján ugyan annyiba kerül. Én nagyon korrektnek találom azt a boltot. Amúgy meg te miért mondogatok az Auchant? Hogy reklámozd a saját boltodat...
2014. ápr. 22. 07:35
 8/10 anonim ***** válasza:

ma 07:35

Mondom, hogy fogalom nélküli vagy. A bemutató darabokat nem adják el te észlény. Vagy ha igen, akkor azokat nyomott áron és feltüntetik, hogy bemutató készülék volt, de ami kint van azt sosem. Na ennyit értesz a kereskedelemhez.

2014. ápr. 22. 07:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Ok. Nem kell ezen vitázni. És, azért mondtam ezt a leejtésest, mert volt ismerősöm aki ott vette, kiállított darab volt, de csak 5E-vel volt olcsóbb és utána amikor hazaért, meglátta, hogy valami hibája van. Azt hiszem a kijelzővel. Utána elvitte iStyle-ba, de azt mondták, hogy ez leejtés miatt történhetett, ezért nem cserélik ki neki, hiába garis. Tehát én ezt csak ezért mondtam. És ő mondta, hogy élelmiszerboltba ne vegyek elektronikai készülékeket.
2014. ápr. 22. 08:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyik sem :)

Az iPad mini 1 elavult, a tudásához képest sokba kerül. A 16 GB pedig iOS-nál nagyon kevés (nekem is iPadem van, szóal tudom, miről beszélek).

Legjobb lenne egy mini 2 32GB, ha mindenképpen iOS-t akarsz.

2014. máj. 3. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!