Playstation 3 vétel?

Figyelt kérdés
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy még megéri-e PS3-at venni? Régebben volt egy XBOX 360-am, de azt eladtam, és most ugyebár pedig kint vannak az új generációs konzolok is, ezért nem tudom, hogy érdemes-e befektetni rá, vagy inkább gyűjtsek egy PS4-re, bár 100 ezer forintokat nem szándékozok kiadni egy konzolért!

2014. ápr. 18. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
"Öreg" konzolról öregre váltani nem valami fényes ötlet. Vegyél újat.
2014. ápr. 18. 20:23
 2/3 anonim válasza:
Már nem érdemes Xbox 360 vagy PS3-at venni ,most jött ki a következő generáció és ha nem akarsz venni Pl.: egy PS4-et akkor gyűjts egy PC-re , az megér 150 ezer Ft-ot és az több dologra is jó!
2014. ápr. 18. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha akarsz a PS3-ra megjelent játékokkal játszani, akkor érdemes venni. Amúgy először haverral volt közös xbox360-unk és 1 év kihagyás után vettünk 2db ps3-at, és már fél éve azt használjuk, és már van rá vagy 25-30 játékom, amit ki kellene akasztani, de a munkánk miatt kevés szabadidőnk van. Én szemezek a ps4-el is, de csak az Infamous 3. része jelent meg rá, ami értelmesebb. Amúgy hiába mondják, hogy húú, ne vegyél ps3-at, mert már nem jön rá játék, vagy kevés játék jön rá.. mert a régi címek is ott vannak. Oké, van ami egy vacak, de van ami nagyon megéri, mert jó játék. Nem rossz az előző generáció sem. Viszont 40ezerből(mert kb annyi 1 használt ps3) nem veszel valami komoly pc-t.. Én annyiért vettem a videokártyámat, ami lassan kevés lesz a mostani játékokhoz.. Igazából 150k-ból nem fog futni pl. a watch dogs high-on, mert a monitor bill, egér, stb kiegészítők is pénzbe kerülnek és a gépigényt is nézni kéne, mert ha watch dogs szintű gépigény lesz a többi játékhoz is, akkor itt a legtöbb ember bajban lesz.
2014. ápr. 18. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!