PS2 vétel kérdések?
Lehet vennék egy PS2-t, mert az kimaradt az életemből, viszont lenne rá pár játék, ami érdekelne.
Kérdéseim:
1) SCPH-70004 típusú feltörhető-e?
2) Milyen módszerrel lehet feltörni? Flash, chip?
És ennek van-e valami hátránya (hamarabb tönkremegy, nem olvassa be a játékot, stb)?
3) Használható-e hozzá valahogy a PS3 joystick-ja?
Egyszer PS3-hoz vettem egy PS2 joyt+átalakítót 2. joynak, mert így olcsóbb volt, de így utólag már nagyon nem tetszik a PS2 joystick-ja.
4) "HD" (1024x768) tv-n csúnya-e a képe?
Illetve hogy jelenik meg rajta? Mert a felbontása nagyobb, mint a PS2-nek, viszont 4:3, szóval elméletileg meg is nyúlhat a kép, nem?
Hirtelen ennyi.
És mielőtt megkapnám, hogy ne warezoljak, vegyem meg a játékot:
PS3-ra veszem a játékot, abból úgy is több haszna van a Sony-nak, PS2-es játékokra már nem lenne pénzem.
én is ezen elgondolkodtam, hogy vegye még ps2 a ps3 mellé. Mert eddig volt, ez volt az első konzolom, és ahogy eladtam, most megéheztem az egyik ps2 játékra, ami szintén megvolt. a Dragon ball z technikai budukai 3-ra. De nem vettem ps2, mert azt hallotta, hogy full, Hd tévéken, rosszabb a kép, mint egy sima crt tv-n.
" 4:3, szóval elméletileg meg is nyúlhat a kép, nem?"
A tv-éknél van a kép álítása, ott van több fajta kép mozi,4:3 stb...
-Igen feltörhető ez a fajta is mint a többi kétfajta létezik van a chippelés ami kb 4000-6000 között van, a másik a szoftmodolás amit memoriakártyáról lehet csinálni.
-a joyal kapcsapcsolatban nem tudok neked tanácsot adni mert én nem vagyok valami ps3 guru nekem csak ps2 és ps1 em van xD
-létezik a ps2 höz eg ugy nevetett RGB kábel ez egy ilyen 'százlábú' csatlakozó ezzel nem olyan homályos és elég szépek a színek ez igy néz ki: [link]
És ez a softmod otthon nem végezhető el ugye?
Mármint utánanéztem, olvastam, hogy kell hozzá "Egy modchippel ellátott ps2".
Bár ahogy utánanéztem kb egy ezres lenne a módosítás.
Akkor már csak egy kérdésem lenne, a többinek utánajárok magamnak: softmod után megy minden játék, vagy itt is kell még szarozni, hogy nem indul a játék, meg újabb védelem (bár régi játékok, szóval ez gondolom nem lehetséges), stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!