Miért van ez? Hogyan lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
Vettem egy használt laptopot, és akkor megkérdezték, hogy mit szeretnék rá.. Xp, 7, vagy Linux. Windows 7-et kértem. Aztán meghibásodott, és vissza vittem ( volt rá garancia) a városban nem tudták megcsinálni, ezért felküldték Budapestre, sajnos ott sem tudták megcsinálni. Ekkor az üzletben mondták, hogy annyiért amennyiért vettem a másikat, esetleg ráfizetéssel választhatok egy laptopot. Választottam, és futárral küldték ki. Az a problémám, hogy Linux van rajta (ez még nem is lenne akkora probléma) de nem tudok rátelepíteni semmit se. Próbáltam skypeot, ilyeneket, de semmit nem enged. Letölti, és amikor telepíteném akkor jelszót kér, amit természetesen nem tudok, mert nem kaptam semmiféle jelszót. Ilyenkor mi a teendő? Újra lehet telpítettni windows7-re, vagy ahhoz is jelszó kéne? és azt honnan tudnám megszerezni?2014. ápr. 16. 15:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!