"Törhetö-e" a ps vita?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt ilyen kérdés de azóta eltelt némi idő.Nem rég vettem egyet és kaptam hozzá egy 8 GB memória kártyát.Naivan azt hittem, hogy ps storeból hanem is bagóért de elfogadható áron juthattok játékhoz, de tévedtem...Poén, hogy 10 Ezren felül van nem kevés játék pedig ez csak digitális kiadás lenne (azért van kivétel PL: Az AC liberation).Kicsit szégyelem de csak youtubozni kapcsolóm be.Ezért bizzom benne, hogy kalóz játékok is mennek rajta.

2014. ápr. 12. 22:12
 1/8 TaKy99 ***** válasza:

Jelen állás szerint a Vita nem törhető.

Fizess elő PS plusra. Havonta 5 játékot kapsz. Ebből 2, néha 3 Vita-ra.

Ha csak a Vitával számolsz és nem érdekel a másik két konzolra adott game, akkor is évente 24 játékért fizetsz 15ezret. Szvsz megéri.

2014. ápr. 13. 09:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát, teljes törés nincs, de van egy mód amivel psp játékokat futtathatsz...

(mondjuk nem értek teljesen hozzá... lényeg hogy meg kell venned egy játékot aztán ahhoz a [link] kiad hozzá egy mentést és ugy bebootol a psp játék -legalábbis ezt hallottam-)

Szerintem próbáld eladni venni egy használt ps3 2000-res modellt cfw-vel azt azon evezhetsz kalóz vízre...

2014. ápr. 13. 13:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Van flashelt psp-m, tehát ez a eCFW vagy mi lóf*** se érne nekem :S.Azt nem értem, hogy a miért nem adják rá ki tömegével a népszerűbb PS2 játékokat, Resident Evil 4, gta sorozat.Tudom nem sokára jön a GOW, de ezt még kevésnek találom :S. Valszeg ebből nem lesz kalózkodás hanem megveszem a játékokat, de nem az istentelen drága Store-ból hanem használtan
2014. ápr. 13. 14:37
 4/8 anonim válasza:
45%
Persze hogy törhető, csak erősen kell földhöz vágni, vagy jó magasról le ejteni! :-))
2014. dec. 5. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha azt nézzük, nekem mindig van ps+-om, 1 éve, és gondoltam a vitás címekre is előre. Most vettem 1 Vitát, és az 1 éve feloldott játékokkal játszom mostanában, Nevettem, mikor ajánlgattak olyan címeket, amit feloldottam 1 éve ingyen. :D

Pár játékot meg vettem, persze megérte.

2014. dec. 17. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:

A PS Vita mára egy halott platform, a gyártását is már leállították!

Hack szinten is van már rá megoldás, további részleteket a [link] oldalon találsz!

2019. ápr. 2. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja és már Plus sincs rá.

A YouTube sem tölthető már be rendesen böngészőből.

A Facebook és társai meg már régóta nem támogatottak vagy ugyanolyan macerás a használatuk.

2019. ápr. 2. 20:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Én meg itt ülök 2db PS Vitával.😂😂

De amúgy jó konzol volt. A remote Playhez meg még mindig okes.

2019. ápr. 3. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!