Melyik a legjobb fülhallgató 10. 000 Ft-tól 15. 000 Ft-ig?
2014. ápr. 10. 18:37
1/3 A kérdező kommentje:
Fejhallgatót is írhattok, csak elfelejtettem odaírni.
2014. ápr. 10. 18:41
2/3 anonim válasza:
Ha itthonról szeretnél, akkor Sony vagy Sennheiser fülest ajánlanék, ami ebben az árkategóriában a legjobban tetszik. Inkább csak ízlés kérdése. De hogy konkrét legyek:
Nekem ilyen van, van ahol még olcsóbban is megkapod. Jó erős mélyhangzás, nagy érzékenység(hangerő). Nekem bejött.
DE!!!!!!
Ha bízol a külföldi rendelésben, és az ottani szervízben(hogy vissza kell küldeni, aztán várni stb), akkor feltétlen nézd meg ezt itt:
Ezek itt sokkalta jobbak mint akármelyik itthon, persze ár érték arányban. Free shipping van, és mivel azt írtad 10-15 ezer, ezért nem megy rá se adó, se vám(elvileg, ebben az országban én bármit el tudok képzelni)
Remélem ennyi elég. Sok sikert.
Szólj ha vettél valamit, kiváncsi vagyok.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. ápr. 27. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!