DVD lejátszót, de milyet?
Figyelt kérdés
Üdv,
DVD lejátszót készülök venni, és a Tacskóba meg Osánba körülnéztem az olcsó lejátszók között. Nekem olyan darab kéne, ami az SRT feliratot és kezeli. Viszont legtöbbnél se a dobozra, se az útmutatóra nem írják rá. Ez azt jelenti hogy ne is álmodjak róla a 10K alatti kategóiában?
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
2009. dec. 19. 21:09
1/4 anonim válasza:
Minden DVD lejátszó kezeli az SRT file-t sztem.. Anyuméknak egy "Tacskós" 7000 Ftos lejátszó van és simán kezeli. Sztem azért nem írják rá mert ez alap dolog.
2/4 anonim válasza:
Amelyik kezeli a divx formátumot az a feliratot is fogja. Viszont meg kell nézni hogy hogyan jeleníti meg, mert valamelyik csak kifossa keret nélkül a fehér betűket, másik meg a kínában egyedül megtalálható Times New Roman szerű betűt ismeri csak sárga színben. Pl Hyundai, Simbio, meg a hasonlóak.
3/4 issti válasza:
Vigyél magaddal olyan filmet, amin tudod hogyan szeretnéd látni, és próbáld ki a boltban. Én nem voltam rest rácövekelni egy tv-re a tecsóban, és hordtam oda a lejátszókat kipróbálni. Ha netán húzza a száját az eladó, csak kérdezd meg hogy nem eladó?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valószínűleg a próba lesz a nyerő.
2009. dec. 20. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!