Nagyon Szeretnék Egy Hordozható (kerek) CD lejátszót, Lehetőleg Minél Olcsóbban. Milyet ajánlotok? 2-3000 forintért.
Nem értem,miért kell így leszólni??
Nyugodtan kérdezd az eladót, szívesen tanácsot ad, melyik miért jó. A te célodra kitűnő lesz! Sok örömöt hozzá!
Manapság már inkább MP3 vagy MP4 lejátszókat árulnak, ezeket jobban megéri megvenni, mert egészen kicsik, számítógépről akár 10-20 lemeznyi zenét (2-4-8GB)is rátölthetsz...
Van bennük rádió is, nagyon jó a hangjuk!
Az én gyerekeimnek is volt DiscMan-jük, de már évek óta nem használják, előbb MP3-Playert utána MP4-Playert vettem nekik.
Éppen pár hete kaptak egy szuperjó MP3/MP4 lejátszót, a fiamé 16GB-os, a lányomé 8GB-os (de ebben kamera is van).
A YouTube-ról letöltik a számokat, átkonvertálják, rátöltik a lejátszóra és akár a videóklippeket is nézegethetik zenehallgatás közben.
Van benne rádió, fotóalbum, magnó (hangfelvétel), játékok, a rádióról is tud felvenni, szóval egy csomó mindent tud.
A DiscMan-ben állandóan cserélgetni kell a lemezeket, külön még a lemezeket is tárolhatod, cipelheted, nem beszélve arról, hogy a CD-lemezek elég sokba kerülnek...
Szóval, én lebeszéllek róla, van ennél már sokkal praktikusabb és korszerűbb készülék is! :D
Nem leszólás akart lenni, hanem a tények ismertetése.
Viszont ennyiért nem nagyon kapsz mp3 képes discmant.
Egyébként lejátszástól nem fog elromlani a pc sem. Az, hogy akadozik azt jelenti, hogy hibás a fájl, vagy gyenge a géped. De nem ettől fog elromlani.
(1.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!