Vega D7124h tablettel mi lehet a baj? Többi lent

Figyelt kérdés
1gb+ játékokat nem tudok felrakni playen,ha meg igen (ritkán) akkor meg nem indítja el. Nem csak a playről, hanem online is töltök ingyenesen.(Battlefield 2, fifa 14, gta sa, gta3, gta vice city stb..)
2014. ápr. 3. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Ismeretlenségből ítélve nem egy csúcsteljesítményű gépről lehet szó... úgyhogy ötletem sincs, miért vársz el tőle csodát. Ha pedig nincs több, mint 1gb helyed, persze, hogy nem szedi le. Hiába van sokszor annyi helyed az sd-kártyán, nem oda szedi le alapból a dolgokat, gondolom ezért nem sikerül leszedni. Elindítani meg mert nem bírja. Gondolom egy ócska PC-n sem akarod a legújabb játékokat futtatni...?

Jah, ahogy rákerestem, ez egy olcsó, belépő szintű játékszer. Lehet rajta böngészni, meg angry birds-özni meg candy crushozni meg hasonlók kb.

2014. ápr. 3. 21:33
 2/3 A kérdező kommentje:
4giga belső tárhely. Üresen akartam rárakni. 1ghz dualon már elmennek ezek a játékok mint xperia un. Xperia u még gyengébb a ram miatt. Ezeket a játékokat a gtan kívül mindet még 1,2 ghzn is vitte az előző myaudio tabom
2014. ápr. 4. 07:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont erről beszéltem egy fórumban, hogy ez nem más mint rablás. Majd erre a válasz az, hogy nem kötelező szart venni. Én ezt értem, csak én meg azt állítom, hogy senki nem figyelmeztetett arra, hogy ZS kategóriás tabletet veszel, s ha nem értesz annyira hozzá, akkor kitől kérdezd meg? Az eladótól, aki nyilvánvalóan elakarja adni neked? Esetleg olvass utána a neten heteken keresztül, kérdezősködj úgy, hogy a válaszolók többsége nem méri föl azt, hogy a szavainak súlya van? Nem mindenki megy el a száraz adatokon, specifikációkon, így én úgy gondolom, hogy minden boltban ki kellene írni, hogy X processzor van benne, ez a rangsorban kb. hanyadik helyen van, az akku ennyi ideig bírja ezzel és ezzel a tevékenységgel terhelve. A kijelző X×Y felbontású, ez ebben a méretben hanyadik helyen helyezkedik el, milyen a kijelző technológiája, annak előnye, hátránya. Hol végzik a szervizelést stb.

Én ezt kötelezővé tenném!

Szóval szeretném megkérdezni tőled, hogy úgy érzed-e megloptak vagy sem? Hogy ennek tudatában adtál volna többet egy tabletért avagy ha nem volt rá több pénzed, inkább megtartottad volna azt a pénzt?

A 4GB belső memória az a teljes memória ez két felé van vágva, ha úgy tetszik particionálva. A 4GB memória áll a belső memóriából és a belső SD-ből (internal SD). A belső memórián van az android rendszer is, 4GB memóriánál ált. úgy néz ki a dolog, hogy van némi kerekítés, azaz nem biztos, hogy pont 4GB, lehet csak 3.6GB. 2-2.5GB-ot szokás adni a belső memóriának 4GB ROM-nál. Ebből a 2-2.5GB-ból elvesz 1GB-ot a rendszer, a fennmaradó hely 1GB, nálad ez 0.99GB, így jött ki. Maradna 1.5-2GB a belső SD-re, ahová telepíthetsz, de egy erőset kerekített a Vega (kb. az összes gyártó így jár el) így 1.15GB maradt számodra a belső SD-ből. No ezért nem tudsz 1GB feletti játékokat felrakni, mert nincs helyed, fizikailag lehetetlen az, amit szeretnél. Menj, a beállítások - tárhely menüpontba, ott világosan láthatod, hogy mennyi helyed van a belső SD-n s a belső memórián.

Vannak különböző applikációk arra, hogy tudj külső sd-re, azaz a tabletbe belehelyezett SD kártyára telepíteni, nem használok ilyeneket, így ajánlani nem tudok neked erre a célra appot, de létezik, így azt tudom javasolni ennek nézz utána. Ugyanakkor tudtommal még mindig nem tökéletes ez a módszer!

2014. ápr. 5. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!