Android alapu tablettel lehet a netrol online filmet nezni? Pl moovie-rol?
Figyelt kérdés
vagy kell valami progi hozza ami letoltheto
gondolkozom tablet vasarlasan es ezen mulna, mert ha nem akkor kar megvegyem mert en igy szoktam filmeket nezni
2013. aug. 5. 19:08
1/4 anonim válasza:
Ha raksz rá flasht akkor igen,de valamilyen program is tudja sztem. De tablettől is függ kicsit.
2/4 anonim válasza:
Nem az android a lényeg. Attól még hogy androidos, erre a kérdésre igen is, meg nem is lehet a válasz. A legtöbb androidos készülék képes erre, de a gyengébbekkel rendesen meg kell küzdeni, hogy lejátsszák a videót.
Linkelnéd azt a tabletet, amit választottál? Úgy könnyebb lenne segíteni...
3/4 A kérdező kommentje:
nexus7 az uj- amcsibol hozna a haverom,
2013. aug. 6. 21:47
4/4 anonim válasza:
Szerintem ezen menni fog.
Általában van alapból flash player az androdos készülékeken, ha nincs, le lehet egyet tölteni, utána gond nélkül nézhetsz filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!