2 monitor + PS3 Capture Carddal? Lehetseges? Problema es kerdes lejjebb!

Figyelt kérdés

Sziasztok.. mint a cimbol is kiderul, egy PS3-at szeretnek a gepemre kotni, egy AverTV CaptureHD (H727)-es kartyaval..

Na mar most tegnap, 2 ora szenvedes utan SE sikerult semmi eredmenyt elernem vele. Egyszer, valahogy elertem azt, hogy ki irta figyelmeztetes gyanant, hogy mivel mar 2 monitorom van a szamitogepre kotve (mindketto a video kartyara, egyik HDMIvel masik, s-video kabellel) ezert, valoszinuleg hiba lephet fel a mukodesben es a tokeletes mukodes erdekeben, kossem ra komponens kabellal. Na de mar most.. az nincs itthon, es a PS3 melle is csak HDMI-t kaptam, mert hasznaltan vasaroltam a termeket.

Tegnap estere ennyit tudtam elerni. :

PS3 nicns bekapcsolva :

[link]

PS3 bekapcsolva :

[link]

Es az a kis ikon a fekete teruleten, folyamatosan villog.. de nem megy semerre se tovabb.

A PS3on beallitottam mar, azt, hogy HDMIrol adja jelet. (Radugtam a monitorra siman, megy minden.. nincsen semmi baja a keszuleknek)

Most rendeltem komponens kabelt mert ebben a varosban, sehol nem lehet kapni .. -.-

Szoval.. a kerdesem az lenne, hogy mi lehet ennek most a baja ?

Masnak is volt ilyen esetleg?

Google nem segit.. avermedia oldala vegkepp nem...

Mit tudnek ez ellen tenni, a tokeletes mukodes erdekeben?

Koszonom szepen elore is a valaszokat !

2014. márc. 25. 12:01
 1/1 Szekerczés Roland válasza:
HDMI-vel nem lehet felvenni ps3-mon mivel le van védve az avermedia progiktol de ha nem a hdm-in keresztül dugod rá működnie kell.
2014. nov. 15. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!