Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Help! Hogy tudom osszekotni a...

Help! Hogy tudom osszekotni a tvt a hifivel?

Figyelt kérdés
Ertek hozza csak elakadtam most vettem egy lg led tvt es a hatuljan van ket csatlakozo (piros feher) azt hiszem rca a neve az ilyennek mindegy hangkimenet de hiaba dugom be nincs hang a beallitasokba van egy olyan hogy hang ki: TV hangszoro na oke ezt at allitom : kulso hangszoro (optikai) ebbe megjelenik egy pont hogy Digitalis hang ki es egy kis rublikaba van olyan hogy PCM azt at tudom allitani autora de igy sincs hang akkor itt van meg egy olyan pont amit valaszthatok : LG hang szinkronizalasa (optikai) ismerosomnek is lg tvje van de o is hiaba kototte ra nem tudott hangot kiszedni jaaa es meg annyit hogy amikor at allitom a tvt a digitalisra akkor amikor rakom ra a hangot egy hangszoro jel van ott de viszont nem lehet hangositani semmi most nem ertem hogy van ez ???! Van egy sony bravia is itthon ugyan igy kellett ossze kotni de abba van hang de vegulis az egy 3 eves lcd tv
2014. márc. 24. 13:51
1 2
 1/11 Tengor ***** válasza:

"Ertek hozza" "most nem ertem hogy van ez" akkor most melyik?

A TV hátulján lévő RCA csatlakozók nagyon ritkán kimenetek. Jack-RCA kábellel a TV fülhallgató kimenetéből (ha van) tudsz jelet adni a hifinek. Ha nincs, akkor kénytelen leszel beszerezni egy digitális-analóg átalakítót.

A TV kézikönyvébe belelapoztál már?

2014. márc. 24. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem sem sikerült anno a TV hátlapjáról leszedni a hangot. De aztán eszembe jutott, hogy inkább a set-top-boxról veszem le a hangot. Onnan már sikerült!
2014. márc. 24. 14:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Hoztak kezikonyvet csak nem tudom hova raktak akkor mrrt t-hometol rendeltem en is a boxbol vittem eddig csak a tvn nagyon sok hangszintet lehet allitani es tudnal nekem linkelni ilyen atalakitot ???
2014. márc. 24. 14:31
 4/11 anonim ***** válasza:
A pontos válaszért add meg a hifid tipusát ill. azon milyen csatlakozók vannak.
2014. márc. 24. 15:04
 5/11 Tengor ***** válasza:
Rossz kifogás, a kézikönyv a neten is elérhető...
2014. márc. 24. 15:09
 6/11 anonim ***** válasza:

A kérdésed alapvetően egy katyvasz. Azon meg egyáltalán ne csodálkozz, hogy ha az optikai kimenetet állítod be külső hangforrásnak, akkor az RCA (valószínűleg bemenet) csatlakozókon nem lesz jel.

A TV és a hifi pontos típusa lenne a minimum, hogy segíteni lehessen, szóval ezt írd le.

2014. márc. 24. 16:29
 7/11 A kérdező kommentje:
A tv tipusa LG 39LN5400 39col a hifi pontos tipusat nem tudom annyit tudok hogy panasonic de viszont van egy hazimozim is ami panasonic SA-HT340
2014. márc. 25. 14:09
 8/11 Tengor ***** válasza:

Ezen a TV-n bizony nincs RCA audiókimenet.

Stereo jack és digitális audió kimenet van rajta (kézikönyv 23, 24. oldal)

A házomzi szetten pedig csak sztero AUX van.

Szerezz be egy jack-RCA kábelt és akkor stereo jelet át tudsz vinni.

2014. márc. 25. 14:18
 9/11 A kérdező kommentje:
De ez a bajom nincs jack dugo a tvn tehat fulhallgato
2014. márc. 25. 14:33
 10/11 Tengor ***** válasza:
Akkor bizony íj. Nem valószínű h megéri digitális-analóg konverterbe fektetni...
2014. márc. 25. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!