A hifim egyszercsak nem ad basszust miért van ez? Valószínűleg a hifivel van a baj, mert egyszerre romlott el mindkét hangfal, mit csináljak?
Van egy autóm, ami egyszer csak két hengerre nem ad gyújtást, miért van ez? Biztos az autóval van baj.
Ez ilyen kaliberű kérdés, jó lenne, ha minél több infót közölnél a hifidről.
panasonic sa-ak27 ..
ma voltam autó hifisnél(a közelemben csak ez van) de azt mondták ilyennel nem foglalkoznak...
egy hangfalból 4 kábl megy ki piros-fekete és szürke kék... A szürke kéket nem érzékeli sajnos :(
Nagyon rám jár a rúd manapság, nagyon jó lenne ha egy valamit legalább nem kellene szakszervizbe vinnem :)
Milyen műszereid vannak otthon?
Azt nem igazán értem, hogy a szürke-kéket nem érzékeli.
Mindenesetre elég érdekesen van megoldva a kimenete, de úgy tűnik, hogy mégiscsak a hangszórókkal lehet valami. Biztos, hogy jól vannak csatlakoztatva? Érdemes lenne előbb a sugárzókba belenézni, hogy ott minden rendben van-e. Ha érted, akkor a kapcsolási rajzát is át tudom küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!