Mondantákok olyan JÓ Xbox 360 játékokat amelyeket megéri megvenni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 17:13
2/9 anonim válasza:
Először írd le milyen stílusú játékokat keresel!De pl GTA IV tényleg jó,Halo is,nekem Crackdown is bejött,de amit mindenképpen érdemes leszedni az a Brütal Legend!
4/9 A kérdező kommentje:
köszöm engem minden fajta játék érdekel ami jó :D Halo3 odst és a sima HAlo 3 is mgevan nekem is tetszettek . Várom méég a további válaszokat köszönöm
2009. dec. 16. 17:41
6/9 anonim válasza:
burnout paradise, fable 2, race driver grid, soul calibour 4, MK vs DC universe
amit kihagyhatsz : HP half blood prince, transformers 2
7/9 Pityupocse válasza:
Komoltabb jatek pl a Assasins Creed 2, Forza motorsport 3 - Ninja Gaiden 2(vilag 1ik legnehezebb jateka), Ninja blade...
Elso ket jatek, eleg sok koncentraciot igenyel, a gaiden turelmet, a tobbi meg szorakoztato :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem, az én nem tul jó anyagi helyzetemre nézve, meg amugy is NINCS olyan amit érdemes megvenni. Le kell tölteni valahonnét és kész
9/9 anonim válasza:
Nos... én a "mászkáló" játékokat szeretem. Nagy anime rajongó vagyok, így nekem a Naruto Rise of a Ninja nagyon bejött... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!