Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mondantákok olyan JÓ Xbox 360...

Mondantákok olyan JÓ Xbox 360 játékokat amelyeket megéri megvenni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
GTA 4 szerintem nagyon jó
2009. dec. 16. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Először írd le milyen stílusú játékokat keresel!De pl GTA IV tényleg jó,Halo is,nekem Crackdown is bejött,de amit mindenképpen érdemes leszedni az a Brütal Legend!
2009. dec. 16. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Test drive Unlimited
2009. dec. 16. 17:26
 4/9 A kérdező kommentje:
köszöm engem minden fajta játék érdekel ami jó :D Halo3 odst és a sima HAlo 3 is mgevan nekem is tetszettek . Várom méég a további válaszokat köszönöm
2009. dec. 16. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
COD6, ace combat 6,
2009. dec. 16. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:

burnout paradise, fable 2, race driver grid, soul calibour 4, MK vs DC universe

amit kihagyhatsz : HP half blood prince, transformers 2

2009. dec. 16. 21:18
 7/9 Pityupocse ***** válasza:

Komoltabb jatek pl a Assasins Creed 2, Forza motorsport 3 - Ninja Gaiden 2(vilag 1ik legnehezebb jateka), Ninja blade...

Elso ket jatek, eleg sok koncentraciot igenyel, a gaiden turelmet, a tobbi meg szorakoztato :)

2009. dec. 18. 08:42
 8/9 anonim válasza:
Szerintem, az én nem tul jó anyagi helyzetemre nézve, meg amugy is NINCS olyan amit érdemes megvenni. Le kell tölteni valahonnét és kész
2010. febr. 18. 17:18
 9/9 anonim válasza:
Nos... én a "mászkáló" játékokat szeretem. Nagy anime rajongó vagyok, így nekem a Naruto Rise of a Ninja nagyon bejött... :)
2010. aug. 3. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!