Kinect + xbox 360 sértő ajándék?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy kérek karácsonyra egy Kinect + Xbox szettet de nem tudom hogy nem e sértő ajándékkérés egy 15 évestől?2011. nov. 9. 15:01
1/9 anonim válasza:
Mennyire pénzesek a szüleid ?.. Ezt nem nekünk kell tudnunk.
2/9 anonim válasza:
nem ajánlom a kinectet mert baromság. nem használnád annyit, mág a technológia sem olyan fejlett, hogy élvezhető legyen. egy sima xbox 360 még elmegy szerintem ajándéknak.
3/9 mevikk válasza:
A kinekt elmondom azért nem baromság met a legjobb játék a világon a válszom a kérdésedre hogy nem sértő én születésnapomra kaptamk és azóta is nagyon jól tudok vele játszani(12 éves vagyok)
4/9 mevikk válasza:
A kinekt elmondom azért nem baromság met a legjobb játék a világon a válszom a kérdésedre hogy nem sértő én születésnapomra kaptamk és azóta is nagyon jól tudok vele játszani(12 éves vagyok és lány)
5/9 anonim válasza:
A kinect nem játék és jól mondtad max 13 éves korig vicces, utána igen hamar meg fogod unni.
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem hülyeség és nem is 13-korig élvezhető mert kijönn kinectre a GTA FIVE , és am én is xbox + kinectet kérek
7/9 anonim válasza:
"am én is xbox + kinectet kérek"
Tehát csak nem 13 éves vagy? :D
Ingyen kapott ajándékokkal én is biztos elszórakoznék, akármilyen is lenne, de ha meg kell dolgoznod ezekért, nem biztos, hogy kidobsz 30-40 ezer forintot egy ilyen marhaságra.
És ha kijön a GTA 5, akkor mi van?
Vannak már most is jó játékok, amiket kinecttel lehet vezérelni, csak éppenséggel kinecttel szörnyen gagyi az egész. :D
Forza 4-el is játszhatsz úgy, hogy hadonászol a levegőben, de nyilván hatalmas vezetési élményt ad az, ha a gép szabályozza a gázt, féket, váltást, plusz még a kanyarodás 50%-át is...
8/9 A kérdező kommentje:
Ha látjátok a játékokat azok tényleg kicsit gagyibbak mint egy faca laptopon a NFS HP játék
2011. nov. 28. 18:54
9/9 anonim válasza:
"Ha látjátok a játékokat azok tényleg kicsit gagyibbak mint egy faca laptopon a NFS HP játék"
?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!