Szerintetek a Samsung Galaxy tab 7 nem sértő ajándék ha én kértem?
Figyelt kérdés
Karácsonyra talán kérek egy galaxy tab 7 de elötte megkérdezlek titeket hogy ez nem pofátlanság egy 14 éves gyerektől?2011. nov. 3. 13:25
1/4 anonim válasza:
14 évesen minek neked tab? sztem bőven elég egy laptop, és mellé valami olcsóbb okosteló.
kihasználni még nem tudnád, max menőzni vele a haverok előtt...
2/4 A kérdező kommentje:
hidd el kihasználom :)
2011. nov. 3. 20:50
3/4 anonim válasza:
Még hogy válság van.... Rossz duma. Akkora itt a jólét, hogy 14 éves kiskölkök hiper-szuper kütyükkel mászkálnak, a lekvár szüleiknek meg annyira jól megy, hogy egy szó nélkül megveszik nekik...
Basszus, ha nekem 14 évesen ennyire jó dolgom lett volna, mint neked.... Komolyan, soha ne legyen annál nagyobb gondod, mint hogy Galaxy Tab-ot kérjél-e karácsonyra, vagy ne.
4/4 anonim válasza:
Ha tudsz mondani 5 indokot, hogy mire kell neked, akkor nem sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!