Samsung tévémhez kaptam egy Philips távirányítót. Mindent a használati utasítás szerint csináltam, nagy nehezen sikerült kb. hetven százalékát működtetni a gombokkal, később már annyit sem. Mivel ajándék, blokkom nincs. Ötlet van?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 23:49
1/10 anonim válasza:
Blokk nélkül nehéz reklamálni. Vagy rendelsz szakszervízben eredeti Samsung távirányítót (ami jó a TV-dhez), ennek borsosabb lesz az ára, vagy veszel egy univerzális távirányítót, amihez van kódrendszer (be lehet minden típusú TV-hez kódolni) és ezt használod. Viszont ezzel az a baj, hogy lesznek olyan funkciók, amit nem biztos, hogy tudsz kezelni az univerzális kapcsolóval.
2/10 anonim válasza:
A sörnyitós Philips távirányító?
A programozható, vagy univerzális távirányítók nem képesek minden funkciót kezelni a TV-ken. Nekem is van hasonló, amire fel van programozva a video, a DVD, és a TV, de mindnek csak az alap funkciói működnek vele (hangerő, némítás, csatorna váltás, TEXT). A beállításokat, csak a gyári távirányítóval tudom megcsinálni.
3/10 A kérdező kommentje:
Ezek szerint mind gagyi, érdemes lesz az eredetit fölkutatni. Nem tudnátok segíteni? 2000.decemberében vettem a tévét, azóta hibátlanul működik, csak a távirányító kopott el.
2009. jan. 23. 19:55
5/10 anonim válasza:
Nézz utána:www.taviranyito.lap.hu
6/10 anonim válasza:
Mondjuk Samsung TV-hez nem értem miért Philips távirányítót kaptál? Samsungot nem egyszerűbb? Persze,hogy nem minden működik! Mercedes slusszkulccsal sem indítasz el BMW-t.
7/10 anonim válasza:
vecsésen van egy kis bolt, mindenféle távirányítójuk van, vagy beszerzik. nemrég vettem én is egy nemlétező márkájú tévéhez:) mingyá utánanézek a címnek.
8/10 anonim válasza:
Na ez az, Gyálon van, nem Vecsésen. Hívd fel őket, azt megoldják.
9/10 anonim válasza:
Távirányítókat, de sok más elektronikai terméket itt is vehetsz már 1800Ft-tól:
10/10 A kérdező kommentje:
Minden jótanácsot köszönök, szuperek vagytok!
2009. máj. 5. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!