Sony hangfalakról milyen vélemény általános? Milyen falakat vegyek a centeremhez?
Van egy Sony centerem, hangfalak nélkül, ill. volt hozzá 2 db Vidi, de igen sok nekik a center erősítője (max. 500W).
Vennék hozzá hangfalakat, de nem vagyok jártas a témában, mi lenne a optimális megoldás. Sokat nem szeretnék költeni rá, a center sem mai darab (mp3-at még nem tud).
Milyen márkájú és teljesítményű falakat érdemes keresnem?
Sajnos pill. nem tudom pontosan, a másik lakásban van, vmi régebbi, fekete Sony, több részből áll, 2 kazis tuner, mindenféle ki- és bemenetekkel, 500 W max. erősítő és egy CD-lejátszó.
Jamo is ok lenne, hozzá? 2 db 100/170 W-os hangfal.
Hát pedig jó lenne tudni. Az az 500W mese kategória, marketing túlzás. :)
Az a Jamo gondolom Studio 170, ami nem valami nagy szám.
Arra emlékszem, h az volt a hátulján lévő matricára írva, hogy Switched 500 W max. Ma megnézem a pontos típusát.
A Jamo-k E470-esek.
Igen, mélyhang rajta volt.
Kifektette, mert a hangszóróknak annyi lett.
Megvettem hozzá a Jamo E470-eseket, ezzel már csinosan szól és remélhetőleg nem bánik el velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!