Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kinek mi a véleménye, tapaszta...

Kinek mi a véleménye, tapasztalata a raveland xcv 1200 típusú hangfalakról?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 22:07
 1/3 anonim válasza:
Szerintem mivel a hangfalnak a hangereje és a minősége számít (a fénytechnikát nem neki kell megcsinálni...), ebből kifolyólag hulladék. Polipropén akármi membrán, meg piezzo. Rosszabb szerintem nem lehet. Én tuti nem vennék, ingyen sem kellene...
2013. máj. 19. 15:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. jún. 15. 10:56
 3/3 anonim válasza:
Szerintem nagyon is jó hangfalak ezek a ravelandok Jó az ár/teljesítmény aránya mondjuk anyiban tényleg elrontoták hogy az éles elég gyenge de am meg nem pierzo vagy mi hanem ezek raveland élesek mert a pierzo élest a SAL gyártsa de viszont a basszus a nagyon jó benne szép mély van benne haveromnak van egy 18 coll-os JBL mélyládája mondta hogy tegyük mellé melyik a hangosabb de elbújhatot jah és egy végfokról hajtotuk ugyan azon a teljesítménye és ez enyémben meg éles is van de ígyis szebb mélyet ad az enyém egyébként RAVELAND X1838MK III
2014. febr. 10. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!