Kinek mi a véleménye, tapasztalata a raveland xcv 1200 típusú hangfalakról?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 22:07
1/3 anonim válasza:
Szerintem mivel a hangfalnak a hangereje és a minősége számít (a fénytechnikát nem neki kell megcsinálni...), ebből kifolyólag hulladék. Polipropén akármi membrán, meg piezzo. Rosszabb szerintem nem lehet. Én tuti nem vennék, ingyen sem kellene...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. jún. 15. 10:56
3/3 anonim válasza:
Szerintem nagyon is jó hangfalak ezek a ravelandok Jó az ár/teljesítmény aránya mondjuk anyiban tényleg elrontoták hogy az éles elég gyenge de am meg nem pierzo vagy mi hanem ezek raveland élesek mert a pierzo élest a SAL gyártsa de viszont a basszus a nagyon jó benne szép mély van benne haveromnak van egy 18 coll-os JBL mélyládája mondta hogy tegyük mellé melyik a hangosabb de elbújhatot jah és egy végfokról hajtotuk ugyan azon a teljesítménye és ez enyémben meg éles is van de ígyis szebb mélyet ad az enyém egyébként RAVELAND X1838MK III
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!