Playstation 3-nál működne ez? Winchester?
Sziasztok! Most egy PS3-at szeretnék venni, de mivel nem vagyok nagy kocka mostanában nem akarom az összes pénzemet elszúrni rá, tehát egy 12GBos-ra gondoltam, és arra meg rákötni egy sima USB-s fél Terrás winchestert.
Megoldható lenne az, hogy a mentéseket, meg a frissítéseket a vinyón tároljam? Ez anyagilag is jobban kivitelezhető lenne szerintem. Tehát ha veszek egy PS3 12gb-osat akkor külső csatlakoztatású vinyóval eltuok játszani egy 2-3 játékot?
A külső HDD-ről csak média adatokat tudsz beolvasni. Azaz amire neked kell, oda belső HDD kell plusz egy beépítőkeret. Jelenlegi áron az 500-as HDD-t + a beépítőkeretet kb. 18-20 ezer Ft-ból tudod beszerezni, (Ebbe beleszámoltam a postaköltségeket is.)
Azaz olcsóbban jössz ki, ha 500-as PS3-at veszel (PS3 12GB 47ezer; PS3 500GB 62ezer) [link]
Javaslat, hogy inkább várj egy kicsit, gyűjts még 15 ezret a 12GB-os árához és inkább 500-ast vegyél.
Milyen játékokat akarsz "azonnal" játszani? mert pl ha gta V és AC4-et akkor már bukta a dolog mivel gta V vagy 10gb-t foglal AC4 meg 5gb-t.
Jah plussz: 12gb-ból te csak 9gb-t kapsz xD szal úgy nézegesd, hogy mit mennyit foglal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!