Nikon Coolpix L100, vagy Canon PowerShoot SX120 IS?

Figyelt kérdés
A kettő közül melyiket ajánlanátok, ha ugyanabban az árban vannak? Ezek közül választanék szívesen, de nem tudok dönteni. Tudna valaki segíteni?
2009. dec. 15. 08:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Igazán a két fényképező gép 50-60 ezer forint között van. Mindkettő 10 megapixel környékén van és mindkettőnek megapixelre lebontva ugyanakkora a ccd érzékelője. A nikonnak 15x a zoomja míg a canonnak csak 10x-es de szerintem ez is elég. Mindkettőben van arcfelismerő viszont a canonnak jobb a fényereje mivel f/3,8-f/4,3 (nikon f/3,5 - f/5,4) sorozat felvételről igazán nem tudok mit mondani mert különbözőek vannak leírva (nikonnál csak 3mpx képnél van írva). A nikonnak van saját memóriája canonak nincsen de elvileg mellékelnek hozzá alapból egy 128mbos memóriát. Visszajátszásnál a canonnál(2-10x) nikonnál erről nincs adat. A canon beéri két AA-s elemmel a nikon már 4-el működik. Én talán a canont venném mert kicsit kisebb, de igazán nem tudom. Itt van teszt a canonról: [link] és a nikonról [link] érdemes ezeket mind végignézni amit írnak róluk.
2009. dec. 15. 20:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ.

Igaz az, hogy a két gép közül a Canon (főleg a zoom használatakor) jobb minőségű képeket készít? (Mert ez nekem döntő ok volna)

2009. dec. 16. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!