Canon EOS 500D vagy Canon PowerShoot G10?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsit komolyabban foglalkozni a fotózással, de nem akarok profi fotós lenni, pusztán az egyszerű kompakt gépeken már egy kicsit túl akarok lépni. Az 500D mellett szól a HD videó készítés, a G10 mellett meg a mérete, de nem tudok dönteni.2010. júl. 15. 12:28
1/2 anonim válasza:
Azt mondtad, túl akarsz lépni a kompaktokon. Akkor hogy jön képbe at G10? Az is egy kompakt, messze nem tud annyit, mint az 500D. Arra lett kitalálva, hogy ha a profik valamikor nem engedhetik meg maguknak a tükrös gép használatát (pl. azt ordítják, hogy a k*rva anyádat fotózd b*meg, mint nekem tegnap) akkor egy jó kompakttal sunyiban még mindig meg lehet csinálni az anyagot. De attól az még kompakt marad és ha fejlődni akarsz, akkor zsákutca.
Én egy 500D szintű géppel dolgozom, szóval elég sokáig el lehet vele boldogulni...
2/2 A kérdező kommentje:
azt úgy értettem, hogy túl akarok lépni az öt megapixeles semmiken, amikkel lehet zoomolni, meg van benne autófókusz és kb. ennyi...
2010. júl. 21. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!