Szuperman08 kérdése:
Mire való a hangfalamon a 4 pólusú csatlakozó?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy hangfalat, ami 4 pólusú csatlakozó van. Kettesével össze vannak kötve. Negatív-negatívval, pozitív-pozitívval. Egy ilyen kis fém lemezke, amit ki is lehet húzni. Mi célt szolgál ez a csatlakozás?2014. márc. 14. 14:54
11/14 anonim válasza:
Én nem kötném ki, meg nem is Lpadoznék egy mélysugárzót...
Egyiket kösd be fordítva, így jobban oltják egymást. Csökken a hangerő mély frekiken, akár 5-6 decibelt is.
12/14 anonim válasza:
Vannak tisztán akusztikai módszerek is a mély hangok "szelídítésére". Nem tudom, Nálad mi a helyzet.
1. Ha az oldalán van a mélysugárzó, akkor ne a külső falak fele nézzenek, hanem egymás felé.
2. Húzd el a sarkokból.
3. Húzd el a faltól is, legyenek aránylag szabadon.
Ha 1...3 után is sok a basszus, akkor érdemes lehet a terminálokhoz nyúlni.
+A sarkokba lehet esetleg "basszuscsapdát" tenni.
13/14 A kérdező kommentje:
Mi az a "basszuscsapda"?
2014. márc. 17. 21:57
14/14 anonim válasza:
Google a barátod, beírod, hogy "bass trap" és képekre keresel! :) Mondjuk sokat sztem nem kell várni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!