Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit csináljak ha egy filmet...

Ryssa kérdése:

Mit csináljak ha egy filmet csak HD minőségben lehet megtalálni?

Figyelt kérdés

Konkrétan a Sherlock sorozatról van szó. Csak HD és MP4 verziós feltöltéseket találok,nekem pedig csak alacsonyabb minõséget és AVIt visz a DVD lejátszóm... Tudom,lekéne cserélni,úgy egyszerûbb lenne,de jelenleg nem tudom.Léteznek konvertálók,tudom,de a legtöbjük nem változtat semmin sem,pláne nem a minõségen...

Tipp kéne,hogy hogyan oldhatnám meg.

Köszönöm! :)

2014. márc. 14. 13:35
 1/9 Tengor ***** válasza:
37%
Tanulj meg használni rendeltetésszerűen egy konvertálót és akkor nem lesz probléma a lejátszással.
2014. márc. 14. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:
37%

"Léteznek konvertálók,tudom,de a legtöbjük nem változtat semmin sem,pláne nem a minõségen... "

ez így hülyeség. olyanná konvertálja amit beállítasz

2014. márc. 14. 13:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Rettentõ kedvesek vagytok,hogy le hülyéztek,mert merek ilyen kérdezni... ^_^ Amennyire tudom mindig rendeltetésének megfelenõen

használom. De tényleg csak én lehetek a hülye,ha ahányszor csak próbálom semmi nem változik és biztos vak is vagyok,mert nem veszek észre olyan funkciót ami nyilvánvalóan ott sincs... :)

2014. márc. 14. 13:57
 4/9 A kérdező kommentje:
*megfelelõen
2014. márc. 14. 13:59
 5/9 Tengor ***** válasza:
52%

Gondold végig minek kisebb az esélye:

a.) sok sok ember (különböző cégeknél) akár évekig azon dolgozik, hogy végül, amit előállítanak szoftver az ne csináljon semmit

VAGY

b.) te nem tudod használni az általuk készített szoftvert?

Milyen konvertálót próbáltál eddig és azon mit állítottál be?

2014. márc. 14. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:

A konvertálást el kell kerülni amúgy is. Gép és időigényes, nem árt érteni a beállításához, stb. Nincs olyan, hogy csak HD-ban érhető el valami. Regisztrálni kell több helyre, vagy várni kell kicsit, míg megcsinálják aviban is.

/Melyik Sherlock ez amúgy? Az angol biztos, hogy aviban is van, de a Sherlock és Watson is/

2014. márc. 14. 15:20
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló, csak az angolt nézem,a másik nem érdekel... Láttam már az összes rész és a nagy része meg van,de az újak at én csak HD-ben találom... Az lehetséges,hogy a dvd lejátszó annyira gagyi,hogy csinálhatok akármit nem játsza le ?
2014. márc. 17. 14:06
 8/9 anonim ***** válasza:

egyszer nekem is át kellett konvertálnom, hogy asztali DVD lejátszón tudjam nézni...

Án Free Avi convertert töltöttem le (valószínűleg torrentről), és az alábbi custom beállítást hoztam létre:

AVI (XVID), 640*340 (utóbbin talán lehet emelni), video bitrate 760 Kbit/sec, audio: mp3, 48 000 Hz. Ezek elég lebutított értékek ahhoz, hogy egy egyszerűbb DVD lejátszó is vigye :)

2014. márc. 17. 17:30
 9/9 A kérdező kommentje:
8-as válaszoló köszönöm szépen! Megfogom próbálni :)
2014. márc. 17. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!