Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretném ez a filmet megtalál...

Szeretném ez a filmet megtalálni (felkiáltó mondat! )? Többi lent

Figyelt kérdés
Nagyon rég láttam, annyira emlékszem hogy egy kislány szóbetűző versenyen vesz részt és azt hiszem az apja ad neki egy könyvet ami segít neki a gyakorlásban de ha rúl sokat használja akkor megőrül és ez be is következik, mert amikor betűznie kell, egy piros madarat lát ami mutatja neki hogy milyen betűt mondjon. A versenyben eljut a döntöig, amin azért indult, hogy bizonyítson az anyjának aki valamilyen intézményben él talán bolondok házában denem biztos, nem emlekszem. Végül a versenyt direkt elveszti, mert rájön, hogy az anyja anélkül is szereti hogy nyerne. Ennyire emlékszem. Nagyon hálás lennék ha valaki le tudná írni nekem mi ez!
2013. okt. 23. 21:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Betűvető? (nem láttam, csak rákerestem arra, amit írtál)

[link]

2014. márc. 5. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!