Milyen pspt vegyek? Elöre thx
Figyelt kérdés
Én olyanra gondoltam amit ki lehet csipeltetni és a grafika is jó rajta.2009. dec. 14. 20:25
1/8 anonim válasza:
psp 1000 széria esetleg 2000 első modellek
3/8 anonim válasza:
első vagyok ...
azt flashelik de a lényeg ugyan az ... csak okosan kell felfogni
4/8 anonim válasza:
Grafikailag nincs különbség (3000-nek kicsit jobb a képernyője).
Én 1000-et nem vennék, hanem régi alaplapos 2000-et, de olyat már max használtan lehet csak kapni, mindenhol a 2000v3-as meg a 3000-es psp-ket árulják.
Mindkettőt ugyanazzal a módszerrel lehet flashelni, de ha 5.03-nál nagyobb az fw, akkor nem lehet flashelni.
Így csak arra kell vigyáznod, hogy milyen az fw rajta, de azt doboz alapján nem tudod kitalálni.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. dec. 14. 22:33
6/8 anonim válasza:
Van nekem eladó psp 2000 ez a legjobb széria ha érdekel irj privit szinte uj csak kiprobáltam
7/8 A kérdező kommentje:
Karácsonyra veszem az egyik ismerösömnek. De azért köszi
2009. dec. 16. 16:32
8/8 anonim válasza:
4. válaszolónak üzenem: már hogy a f@szba nem lehetne 5.03 felett?? nekem 6.35 pro-b7-es szoftverem van. hohó és van rajta flash..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!