Táblagépek? Vélemények?
Tábla gépet szeretnék vásárolni, de nem tudom, hogy melyik lenne a megfelelő.
Kb. olyan 40 és 50 ezer forintot szánok rá.
Lényeg, hogy legyen rajta wi-fi és egyetemen is tudjam használni, jegyzetelni stb.
Ebben az ár kategóriában ASUS, ACER kategóriában láttam olyan tabokat, ami még tetszik is. Vélemények, javaslatok, tapasztalatok? Válaszokat előre köszönöm.
Ebből már tök jót veszel. 1280 x 800-es felbontás miatt Asus Memopad 7 HD szerintem a legjobb választás, de Samsung Galaxy Tab 3 7-es (1024x768) is teljesen jó,
Samsungot felejtsd el, MemoPad HD7 tényleg jó, viszont még jobb nála a Nexus 7, 32 gigás verzió is van már 50k alatt:
Ha még nem késő, akkor én bátran ajánlom neked az Acer Iconia A1-810 (Mango) tabletet, nekem egyszerűen tökéletes már egy fél éve! Semmi fagyás, vagy hasonló nem volt még, pedig elég aktívan használom. Teljesítményben is nagyon jó, hiszen 4 magos processzor van benne (igaz, hogy kínai, de nagyon gyors), GTA San Andreas-t már végigjátszottam rajta. :)
Na, de érted, nálam egészen HIBÁTLAN!
Olvass teszteket, véleményeket, én most annyira nem részletezném, de mindenki jót ír róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!