Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet videókazettát...

Hogyan lehet videókazettát másolni?

Figyelt kérdés

van 1-2 filmem amit nagyon szeretek és a hangulat kedvéért meg szeretném tartani kazettán is, van egy feelingje a videozásnak :) Hogyan lehet kazetátt másolni? 5 lejátszóm van, annyit tudok,hogy 2t kell összekötni, de hogyan ?

Előre is köszönöm! 21/F

2014. márc. 9. 13:39
 1/2 anonim válasza:
elég egy 2fejes recorder,a másik meg csak lejátszónak is elég,ha van több százlábú kimenet a tvdből,akkor mindkettőt bekötöd a tv-re,és külön külön tv programmra kikeresed a Signal-t,és rögzíted,csak akkor végig kell nézned a filmet,vagy nem muszáj.csak meg kell várni mire lejátsza,míg a másik veszi.
2014. márc. 9. 13:54
 2/2 A kérdező kommentje:
ezt nem nagyon értem. Karácsonyra kaptam a Tvt, új Samsung, 1 scart van csak, az Rca ban pedig a playstation van bekötve. Úgy halottam,hogy valamiylen "Out" ot kell bekötni vagy mit de nem tudom hogyan.
2014. márc. 9. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!