Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360 vs PS3 vs. PC, melyik...

Xbox360 vs PS3 vs. PC, melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni vagy egy konzolt, vagy egy új gépet, természetesen játszani.

De nem tudom melyik lenne a legjobb, lehet, hogy megbánnám 1 héttel később.

Én, aki pc-hez vagyok szokva, azt nem zavarná, hogy nincs billentyűzet+egér, főleg fps játékoknál?

Vagy egy idő után hozzászoknék?

De még van pár dolog, amit vásárlás előtt szeretnék tudni, pl.:

PS3 flasheléséről van valami hír? Közeljövőben lehet-e már letöltött játékokkal játszani?

Xbox360-nak minden fajtáját fel lehet törni, minden játék elmegy rajta? Mert tudom, hogy itt is van fw.

Meg az xbox-nak van merevlemeze, és arra lehet játékot is rakni, vagy csak képeket, filmeket, stb?

Meg olvastam ilyet, hogy túlmelegszik az xbox, ez igaz, kell bele még hűtést szerelni?

Meg pl. x360 arcade és elite közt van-e valami olyan különbség, ami miatt az elite jobban megéri?

Meg akkor ha nem HD-s tv-n, hanem a régi 200 kg-os tv-n akarok játszani, akkor is szép a grafika, vagy azért úgy már túl homályos?

Szóval lényegében minden olyan infót meg szeretnék tudni, ami miatt az egyik nem éri meg.

2009. dec. 13. 20:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Egy ideje nem néztem ide be, de gondoltam megírom, hogy már megvettem a PS3-at, már vagy 3 hónapja, és azóta sem bántam meg.

De azért köszi a válaszokat.

2010. aug. 25. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!