Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360 vs PS3 vs. PC, melyik...

Xbox360 vs PS3 vs. PC, melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni vagy egy konzolt, vagy egy új gépet, természetesen játszani.

De nem tudom melyik lenne a legjobb, lehet, hogy megbánnám 1 héttel később.

Én, aki pc-hez vagyok szokva, azt nem zavarná, hogy nincs billentyűzet+egér, főleg fps játékoknál?

Vagy egy idő után hozzászoknék?

De még van pár dolog, amit vásárlás előtt szeretnék tudni, pl.:

PS3 flasheléséről van valami hír? Közeljövőben lehet-e már letöltött játékokkal játszani?

Xbox360-nak minden fajtáját fel lehet törni, minden játék elmegy rajta? Mert tudom, hogy itt is van fw.

Meg az xbox-nak van merevlemeze, és arra lehet játékot is rakni, vagy csak képeket, filmeket, stb?

Meg olvastam ilyet, hogy túlmelegszik az xbox, ez igaz, kell bele még hűtést szerelni?

Meg pl. x360 arcade és elite közt van-e valami olyan különbség, ami miatt az elite jobban megéri?

Meg akkor ha nem HD-s tv-n, hanem a régi 200 kg-os tv-n akarok játszani, akkor is szép a grafika, vagy azért úgy már túl homályos?

Szóval lényegében minden olyan infót meg szeretnék tudni, ami miatt az egyik nem éri meg.

2009. dec. 13. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nos.Pc+logitech chillstream gamepad és gyakorlatilag mintha lenne 1 xboxod.csak hát ez pc lenne :D
2009. dec. 13. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:
20%

Most már a nagyok is belátták,hogy ha csak játszani akarsz akkor mindenféleképpen egy KONZOL.

Pc-n a végtelen hardverkombináció miatt lehetetlen már optimalizálni. Szinte minden játék ezért már konzol átirat. Így ha Pc-n akarsz játszani magas élvezeti szinten akkor arra évnte min 50.000-et rákell költened.

Szóval X360 vagy Ps3.

2009. dec. 13. 21:33
 3/11 A kérdező kommentje:

Kösz, akkor már csak az a kérdés, hogy a konzol közül melyiket?

PS3-nak szebb a graf-ja, de régi tv-n biztos nem számít, így már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a két konzolnak van-e valami gyári hibája, meg ha xbox akkor arcade vagy elite, ha ps3 akkor sima vagy slim?

2009. dec. 13. 23:13
 4/11 anonim válasza:
Xbox elite de ha nem akarsz sokat költeni akk arcade ugyan azt tudja csak más a kiszerelés
2010. febr. 22. 19:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Nos: akkor kezdeném:

Xbox360 Arcade: komplett pakk: 1joy, alapgép, táp tápkábel, 512mb belső memória (mentésekhez) Composit avkábel és scart átalakító (tehát ha nem fa tv-d van, akkor minden tv jó rá. AV bemenet vagy scart bemenet, ezek vannak a régi tv-ken) és netkábel

Xbox360 elite, miben más mint az Arcade.

Fekete színű minden, 512 belső memória helyett 120gb-os winchestert adnak hozzá (Arcade-ra is lehet rakni pluszban)

Minden csomaghoz jár 3hónap gold live. Ha megoldható az összekötés az xbox helyétől a routerig, mert wireless-es adapter xbox-hoz b*szott drága. (én speciel egy 15m-es dróttal oldottam meg, ami lemegy az első emeletre, a drót csak 100ft/m)

Az más kérdés, hogy kinek éri meg elitet venni, ma már elfogad 8mb-ig pendrive-ot, 3 slot usb van elől, tehát 2*8 16gb. Ha van pendriveod és játék kell csak, akkor jó az arcade. Akkor a dvdrom fog működni, elite-en felrakod hdd-ra, akkor a hdd-ről olvassa, ezáltal halkabb a gép és sokkal gyorsabb a betöltés is. De indításkor benne kell lennie a lemeznek a meghajtóban.

xbox360 vs PS3

Kezdjük a számomra legnagyobb hátrányával. ps3 nem törhető :( Egyébként nagyon pofás és nagyon tetszik, csak nem vagyok olyan gazdag, ezért van egy 250gb-os (limitált kiadású elit) xbox-om amire nem költök többet, minent visz és a merevlemez soha nem telik be. (ja és 2 kontrollerem van hozzá:D)

Egyébként aki nem warezol, annak ps3-at érdemes venni, sajna egyre több a kívánatos exkluzív cím (Uncharted2, Heavy Rain) De xbox360 is egy életre való szórakozást ad: Gears of War 2, meg nekem az új Splinter Cell is tetszik.

Amúgy általában a többi nagy játék megvan mindkettőre, szóval emiatt nem kell aggódni.

Grafikailag kár különbséget tenni, ez hülyeség, mindkettőn ugyanaz a játék ugyanúgy néz ki, valahol xbox360-on, valahol ps3-an PICIT szebb.

ps3-nál mindenképpen slim-et kell venni, kontra 0 érv szól a fat mellett.. Mindenben jobb, fogyasztás, méret, tömeg, és hibásodás is kisebb (bár ps3 nem hibásodott sokat)

xbox360 hibásodásáról, ma már orvosolható, és nem szokott probléma lenni, régebben voltak gondok több mindennel, míg végre belátta a Microsoft, hogy gagyi dvd drive márkákat gyártva nem növelik a profitot, csak hogy kevesebb legyen a warez, mivel igény van ms supportra, de aztán sok minden történt, azt most nem mesélném el..

Lényeg, hogy most liteon meghajtók vannak benne, jasper alaplap 65nm-es CPU és GPU-val, azok már nem mennek tönkre. Ma csak ramhiba meg hana chip hibásodhat meg. Ezért érdemes szerintem fektetve használni a gépet, és mondjuk 8v-ra köttetni a hűtést és overcool2.0-át rakatni az xmedia-ban. akkor nem lesz baja és hosszú életű lesz, de gyárilag se szokott már elromlani.

Még nagy év számomra, hogy a ps3 kontrollere egyenesen sz*r, xbox360-ét sokkal jobban eltalálták, 2 ravasz-al az elején és bal felül, jobb alul joystick-al. Megszokásról annyit, hogy én 15 éves koromig pc-ztem és nem is ismertem az xbox-ot, de amióta kipróbáltam és amióta van xboxom és használom, egyszerűen imádom, megszokod a fogását, sokkal jobb lesz azt fogdosni, és nem egy lapított billentyűn nyomkodni a gombokat.

Xbox360-nak minden fajtáját lehet törni, ez az elmúlt 5 év alatt mindig változott és variálódott, de jelenleg mindent lehet törni és mindent evő fw-vel minden játékot le lehet játszani, és live-ra is fel lehet vele menni, nem fognak bannolni, mert új szuper technikával nem tudják kiszűrni az LT1.1-et.

ps3 flashről nincs sok hír, de én nem vártam rá, az xbox a biztos, azt se vártam meg, míg megint kiadnk egy olyat, amit nem lehet törni. Elvileg az xbox-nak is lesz egy slim változata valamikor, de az tuti megint törhetetlen lesz, jobb ez így nekem.

Szóval az emberek mindig azt mondják, hogy a warez nem lehet szempont 2 konzol összehasonlításában (hogy melyik a jobb) de ha egyszer akarsz fizetni és aztán írogatni a játékokat 300ft-os verbatim dvd-kre, akkor xbox360.

Még a meghajtóról annyit, hogy meg lehet oldani, hogy veszel egy arcade-ot, és egy hdd tokot veszel hozzá és egy VD laptop vinyót, azt egy dos-alapú boot lemezzel és egy programmal meg lehet moddolni, és xbox360-as fw-t írni bele, és akkor olcsóbban szereztél egy xbox360hdd-t. 250gb-ig lehet, de az sok idő, még egyáltalán megérted a menetét, ha még nem csináltál ilyet. Ha nem vagy messze Tolna megyétől, segítek benne.

2010. máj. 30. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:
* elfogad 8gb-ig pendrive-ot akart lenni
2010. máj. 30. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:
és 2 slot usb van elől :P
2010. máj. 30. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:

emberek, ha nem vennétek észre, áttértetek egy másik témára: nem az volt a kérdés, hogy az xbox 360 mit fogad, és mit nem...a kérdésre válaszoljatok maflák...-.-

szóval a kérdésre a válaszom:

PC a tuti! a konzolhoz képest könyebb kezelhetőség, akár 1 tera memória (1024 GB), akár 32GB rendszermemória, fejlettebb oprendszer és hardver...egyszóval még kell egy jó monitor, egy hangfal (már vannak monitorok beépített hangfallal), és MÁRIS MINDENBEN JOBB, MINT BÁRMELYIK KONZOL!!! Ja, igen, és azt még nem is említettem, hogy PC-re az összes létező játék kb. 95 %-a elérhető PC-re! Ugye vannak játékok melyek xboxra elérhetők, ps3-ra pedig nem, és ez fordítva is igaz! De kb xboxra a játékok 60%, ps3-ra a játékok 50 % elérhető, ami azt jelenti, hogy ha az előző esetes játékoknál ez van feltűntetve: "Available for XBOX 360 and PC" AZ utóbbi esetes játékoknál pedig ez: "Available for PlayStation3 and PC" Egyszóval ami xboxra elérhető az pc-re is, és ami ps3-ra elérhető, az pc-re is!!!

Tehát több játék van PC platformra, mint konzolra!!!

TEHÁT MINDENBEN JOBB A PC, MINT BÁRMELYIK KONZOL!!! (EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, NE TESSÉK LEFOKOZNI!)

2010. júl. 5. 18:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Megvetted már a konzolod, vagy a PC-d?

Ha nem olvasd el amit írok!

Nekem mindkét konzolom volt. PS3-am még ma is van.

1. Xbox360

A multicímeknél szebb grafika, nagyobb felbontás. De nem ég és föld a különbség. HD ready monitornál, 720p-s felbontásnál semmi különbség nincs!!!

Az X360 hardvere megbízhatatlan. Nekem fél év alatt tönkre ment. A PS3-am két éves, és csak azért ment tönkre, mert kapott egy villámcsapást a hálózatról! Azaz a saját hibámból. Ha kihúztam volna dörgéskor minden dugót, a PS3-am még ma is élne! A PS3 egy megbízható rendszer!

A PS3-nál 3%-nyi hiba ráta van, addig az X360nál volt 30%-nyi is, most nem tudom mennyi, de nem bíznék benne!

2. Mindenképpen PS3-at vegyél. Abban van Blu-ray meghajtó, erős Cell próci és egy RSX VGA egység! PS3-nál MA már elérték, sőt grafikailag talán meg is haladták az X360 szintjét, képességeit. Gondolok itt a God of War 3-ra, a Heavy Rainre, az Uncharted 2-re és a GT 5-re, valamint Killzone 2-3! Ezek tuti címek.

Még egy a Metel Gear Solid 4-et is próbálj ki! Azt is nézd meg! Ezek mind 1080psek, kivéve a Heavy Raint!

Az utolsó hozzászólóhoz!

PC-n hol van Heavy Rain, God of War 3, Uncharted 2, GT 5, Resistance 2, KILLZONE 2, Killzone 3, stb...

Pont hogy a PC ipar haldoklik, mert akkora a warez, hogy nem éri meg fejleszteni rá! A jobb címek MA MÁR csak konzolokon jelennek meg!

2010. aug. 1. 20:05
 10/11 anonim ***** válasza:

A PC a maga nemében egy szar!

Oké, jobb a grafika, de basszus egy normális gép (PC) 3-szor, 4-szer annyiba kerül mint egy konzol!

Még jó, hogy egy 2010-es közép, felső kategóriás PC agyonveri a 2005-ös/ 2006-os fejlesztésű konzolokat! Hallod Te mondasz érdekes dolgokat!

Majd a 2012/-13-ban kijövő konzolok alázzák a szar PC-t!

2010. aug. 20. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!