Mi baja lehet a gépemnek?

Figyelt kérdés
Nos a történet az, hogy barátnőm küldött egy linket mondván nézzem meg, neki valami amerikai csaj küldte.. Mondtam neki hogy eléggé gyanús ez nekem.. Nem vírusos? Azt mondta nem, ő 3 napja nézte meg és semmi baja a gépének.. (valamilyen webkamerás oldal volt..) Nos rákattintottam, este már nem tudtam bekapcsolni a gépet, mert bekapcsolt és leállt.. Újraindítani sem lehetett, kikellett húzni a dugajokat majd újra bedugni, (és ezt eljátszani 2x 3x és azután működött) az msn akad azóta, webkamerázni egyáltalán nem tudok... A víruskereső (nod32) semmit sem talál.. Mi lehet a baja?
2009. dec. 13. 18:21
 1/3 anonim válasza:
A barátnődnek is msn-en küldték ezt a linket? Mert akkor nagyon esélyes hogy igen is vírusos. Lehet hogy a barátnőd gépe jobban tudott ellene védekezni és azért nem lett semmi baja a gépének. Mindenesetre az ilyen angol linkes sz*rságokat sosem szabad megnyitni. Mert VÍRUS!
2009. dec. 13. 18:26
 2/3 A kérdező kommentje:

tudom, de ez nem az a szokásos msn-es vírus volt

mert a csajszi még dumált is róla a barátnőmnek hogy nézze meg ez meg ez van rajta... azért nyitottam mégis meg mert barátnőm gépe rosszabb mint az enyém, még vírusirtója sincs, gondoltam akkor csak nincs gond vele. esetleg rakjam újra a gépet?

2009. dec. 13. 18:58
 3/3 nyam-nyam ***** válasza:
Msn Virus Remover-rel tüntettem én is el.Semmi mással nem sikerült. Próbáld meg azzal.
2009. dec. 23. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!