LG PA70G LED Projektor. Mi a véleményetek erről a projectorrol?
3D monitort vásárlok most, tehát azt a pár 3D-s tartalmat meg tudom nézni azon. Így a tv nem érdekes ha nem az. Mivel árban ez annyi lenne mintha egy led TV-t vásárolnék, viszont méretben lényegesen nagyobb így erősen elgondolkoztam a projectoron. Volt projectoros tv-m, nagyon nem tetszett a minősége, viszont ennek meggyőzően jó volt. Élőben még nem láttam viszont itt egy YouTube-os link amit néztem. Ti mit gondoltok?
https://www.youtube.com/watch?v=ZVKx-QeNWVY
Én is ezt a típust néztem ki magamnak januárban, azért szerettem volna mert gyakorlatilag ugyan az mint a 3D-s LG TV-k, menü meg minden. Nekem is a nagyobb képméret miatt kellett volna.
Nálam az volt a bökkenő, mint később megtudtam hogy a PA70G-t nem lehet Blu-ray lejátszóra kötni és arról 3D filmezni. Csak a számítógépről fogad el 3D jelet.
Szóval nekem csak ennyi volt vele a bajom, most egy BenQ MW523 boldog tulajdonosa vagyok és nagyon tetszik, ez megzabál mindent, mindenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!