Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a legjobb Nikon vagy...

Melyik a legjobb Nikon vagy Canon profi fényképezőgép?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egyet, de maximum csak 150ezer Ft-om lenne rá és az érdekelne, hogy ebben az árkategóriában melyik a legjobb minőségű típus? Szeretnék fotográfus szakra jelentkezni és ahhoz kéne a gép.
2009. dec. 12. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
kérd ki fotós fórumokon a véleményeket! Én a fotósok nyakában mindig NIKON-t látok, tehát így viszonylag vakon arra voksolok. Nekem is nikon van, bevállt. 40 e volt, de nagyon király képeket csinál!
2009. dec. 12. 15:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, és szerintetek Nikonon belül melyik ami erre a célra megfelelő?
2009. dec. 12. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:
kinek mi a jó minőség... Nikonnál D90, canonnál EOS 50D, vagy a régebbi 40D, lényegtelen. viszont ezek csak a vázak árai, az objektívek sokkal többe fognak fájni, ahhoz hogy jobb képeket készíts, mint a legjobb kompaktok. Szal jól gondold meg, mert a géphe kapott kitobjektív ált. határ sz*r minden egyes márkánál, kinél jobb, kinél kevésbé, de mindegyik kitobi rosz. A 3 váz közül válassz, ezek a félprofi kategóriák, a D90 picit alatta van, nincs magnézium váz, meg 1-2 dolog de jó gép.
2009. dec. 16. 01:38
 4/5 anonim válasza:
én is fotósnak tanulok majd Nikon D90 szeretnék de az drágább így marad a D5000 nemsokkal tud kevesebbet és elég jó szerintem :)
2010. júl. 27. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:
D3000 se semmi ;D
2010. júl. 28. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!