Bariii kérdése:
Mit jelent ez a mondat ebayen?
Figyelt kérdés
Import duties, taxes and charges are not included in the item price or shipping charges. These charges are the buyer's responsibility.
Please check with your country's customs office to determine what these additional costs will be prior to bidding/buying.
Mármint lefordítani le tudom, csak azt nem tudom, hogy akkor 100%, hogy fizetnem kell még rá? egy 200Ft-os LED szalagról lenne szó. A kiszállítás ingyenes, csak ezt nem értem.
Remélem tud segíteni valaki!
Köszi előre is! :)
2014. febr. 28. 23:19
1/4 anonim válasza:
nem kell fizetned rá,mivel nem éri el a behozatali összeghatárt.Ha mégis fennakad a vámon bemutatod a számlát és tiéd a cucc.. [link]
2/4 anonim válasza:
Csak azért írják, hogy minden felelősséget elhárítsanak.
3/4 anonim válasza:
"Mármint lefordítani le tudom, csak azt nem tudom, " ... hogy mit jelent.
Ez a szöveg egy általános tájékoztató arról hogy a vételáron felüli bármilyen díj, adó, vám, akármi ha felmerül, azt a vásárló fizeti.
De neked nem kell 200 forintnyi cuccért aggódni.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is ez volt a tippem. Na akkor joo. Koszi szepen sracok!:)
2014. márc. 1. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!