Xbox360at vagy Ps3at kérjek karácsonyra?
ps3 határozottan. Erősebb processzor, jobb hangzás (DTS HD), akár 5OO GB merverlemez, BluRay lejátszó, Dvd, divx,avi lejátszó, INGYENES online játék örökké, (Xbox fizetős), Ingyen letölthető játék demók, és egyéb tartalmak. jobb játékválaszték. Xbox az egy olcsóbb, egyszerűbb konzol gyerekeknek. Ps3 jövő álló. ja és 3D-s is mar a legutóbbi letölthető frissítés óta.
Viszont XboX-nak a mozgásérzékelős ugrálós Kinect rendszere valamivel jobb egyenlőre
akik ajánlgatják a move-ot stb,azok picit figyelmetlenek,mert ez már 1 éves kérdés.:)
de amúgy PS3.<3
XBOX 360 - EGYÉRTELMŰ simán
41 ezer az xbox a ps3 meg 94
annyi a különbség hogy a ps3 Sony,és jobb a Blu-Ray bigyója.Az xboxnak jobb a joystick-ja és a grafikája.Minden játék van rá . Ennyi!
Az XBoxnak hol jobb a joystick-ja?(Amit egyébként
kontrollernek hívnak.)
Hello, nekem van egy xbox 360 prenium csomag és sztem egy rakás szar az össze xbox meghajtója, szerintem is PS3-mat vegyél!
én így már legalább tudom hogy xbox-ott semmi kép nem veszek többé.
Am a PS3 multi INGYEN van. nem úgy mint az xboxlive.
Még egy valami!!!
A PS3 SLIM-et NE VEGYÉL mert a minősége molyfingot sem ér!
Nekem slim van és semmi gond vele.:D
mire céloztál utolsó?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!