Karácsonyra nem tudok választani hogy mit kérjek valaki segítene? (Többi lent)
Tudom hogy még messze van de nem tudom mit kérjek Karácsonyra Microsoft Xbox 360 Slim (250GB)-et vagy PS3?(egyébként én az Xboxra gondoltam)
Hogyha Xbox akkor miért?
Hogyha PS3 akkor miért?
PS3-ban van blu ray, és ingyenes a multi, viszont az XBL jobb, mint a PSN. Az Xbox gép olcsóbb, mint a PS, viszont a multi fizetős. Számomra kényelmesebb az xbox controllerje, de sokaknak jobb a másiké. Xboxon nagyobb a támogatás.
Leginkább az exkluzív játékok a döntők, nekem pl. jobban bejött a Halo meg a Gears of War, ezért xboxot vettem, de lehet, hogy neked jobban fog tetszeni a God of War, vagy a Killzone, tehát ezekre a játékokra (és még más exkluzívokra) keress rá.
Mivel 8 milla ilyen kérdés van, rákereshetsz az oldal keresőjében is még ilyenekre, de ez a lényeg, remélem, segítettem!
Egyszerű a kérdés, ha nem számít a Kinect vs Move:
warez vagy eredeti?
Wareznek Xbox, eredetinek PS3.
Ps3-on amúgy sokkal több és jobb exkluzív játék van, és szerintem ez a legfontosabb egy játékkonzol szempontjából.
Meg blu-ray lejátszó, jobb joystick (az viszont relatív, hogy melyik kényelmesebb), net böngésző, ingyen multi, stb.
Xbox előnyei, hogy olcsóbb, és jobb a multiplayer (de cserébe fizetős is, és játék szempontjából semmi különbség multiba, csak pár extra kényelmi funkció van benne).
Egyik sem szar, viszont ps jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!