Jó lesz a 12 gigás Playstation 3?
Figyelt kérdés
PS3-at szeretnék venni, de sokat hallom hogy a 12 Gb-os verzió nem jó mert kevés a hely rajta bizonyos játékok tartalmának. Nekem van egy 2 Tb-os külsö merevlemezem, a kérdésem az lenne hogy használhatom e ezt mentésekre meg stb.-re a PS3-hoz? Mert ha igen akkor nekem nem sok értelme van venni egy 500 Gb-ost..2014. febr. 24. 02:58
1/4 seshoumaru válasza:
öszinten en arrol hogy letezne 12 gb ps3 meg cak nem is hallotam, nekem 40 gb van es ugy tudom ez a legkisebb verzio, szerintem be neztel valamit.
3/4 anonim válasza:
Úristen. Ha nem értesz valamihez, miért kommentelsz?
Egyébként külső vinyóra nem lehet játékokat felmásolni, szóval még így is kevés a 12 gigás.
4/4 anonim válasza:
Kevés a 12GB pl ha GTA5 telepíteni kell az 8GB + 1GB a patch az már nem fog ráférni.
A 12GB-ból kb 9GB a felhasználható terület.
A külső HDD-t pedig nem kezeli a konzol.
Szerintem egy 160GB vegyél minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!