Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes 2014-ben xbox360-at...

Virsli123 kérdése:

Érdemes 2014-ben xbox360-at venni?

Figyelt kérdés

Na szóval az anyu mondta hogy választhatok egy ps4-et vagy egy xbox 360-at amikor megnéztem hogy mennyibe kerül egy ps4 először megse mertem mondani az anyunak :D mindent össze számolva 200.000 ezer forintos összeg jött ki és ebben az árban csak egy játék van benne ami azért egy kicsit sok.....Aztán megnéztem az xbox360-at kb kétszer olcsóbb volt,jó persze egy régebbi gépről beszélünk de ez most mindegy néztem ps4-re a játék árak egészen 20.000 ezer forintig mennek ami megint nagyon sok míg xbox-on 12.000 forintért vannak a játékok és igazából itt jönne a kérdés hogy pl egy battlefield4 vagy egy call of duty ghosts nagyon megterheli az xboxot?És a mai játékok hogy néznek ki xboxon szépen vagy már nem annyira akinek van xbox-a az legyenszíves írja le a tapasztalatait!

A választ előre is köszönöm!

UI: Szerintem a ps4 nem magyar árakhoz lett tervezve!

2014. febr. 23. 11:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Konzolt általában játékok miatt vesz az ember, ezért azt érdemes megnézni, melyik felhozatala tetszik jobban. Szerintem ma még "nextgen" konzolt nem érdemes venni, mivel alig van rá játék, persze ez idővel változni fog - más kérdés, hogy ráérsz akkor beszerezni, ha már elég széles az érdeklődésre számot tartó választék.

X360 felett már eljárt az idő, mai játékok már jócskán a határaid feszegetik. Ennek ellenére érdemes lehet beszerezni, mivel jóval több játék érhető el rá, mint a PS4-re.

Amúgy nem tudom, milyen árakat nézel, 576-on (tehát nem feltétlenül a legolcsóbb helyen) 128-ba kerül a PS4 alapcsomag, 141-be az aktuális KillZone-t is tartalmazó, és 18 egy-egy játék.

2014. febr. 23. 11:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2014. febr. 23. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!