Lehet még kapni valahol Logitech X530 típusú hangfalat?

Figyelt kérdés
Néztem neten sehol sem láttam olyat hogy meg lehetne-e rendelni.Mindenhol csak azt írták ki hogy elfogyott a készlet

2014. febr. 21. 22:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem gyártják, elég régi modell már... Tudom ajánlani az újabbakat, de nem tudom miért ezt választottad. Esetleg segíthetek egy másikat választani ha leírod hova, mire, mihez kell.
2014. febr. 23. 10:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazából a gépemhez kéne már egy új, mert elég régi már a mostani.Nagy elképzeléseim nincsenek, de szeretnék hozzá egy mélynyomót ami jól adja a basszust.Legfőképp zenehallgatáshoz használnám.
2014. febr. 23. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Zenehallgatásra 5.1-es rendszernél rosszabb nincs. (Persze, egy jó házimozi erősítővel egy igényes front hangfalpárral már lehet, de jelen esetben egy pc-s szettről van szó.) Szerintem vegyél egy Sal 20Active hangfalpárt, ez igaz hogy 2.0, de 20centis mélyek vannak benne, simán veri hangzásban és minőségben az említett Logitechet. Viszont cserébe picit drágább, (ha jól emlékszem amikor árulták olyan 30ezerFt körül volt) és sokszor akkora! :D Ja és még egyzer, nem egy nagy minőségi kategória, de össze nem lehet hasonlítani a PC-s rendszerekkel.
2014. febr. 23. 21:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez jónak tűnik bár elég magasnak tűnik és igazából nem tudom hogy be tudnám-e rakni a gépem mellé (magasság miatt).Egyébként 5.1-es típusokból tudnál ajánlani pár hangfalat? Kíváncsi lennék arra is hogy melyiket érdemes azokból megvenni.
2014. febr. 24. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
5.1-es rendszert normálisat 12százezerFt alatt nem nagyon kapsz, max PC-hez való szutykokat. Ilyen szutykot tudok ajánlani olcsón, a Genius fadobozost modelljeit. Mindjárt nézek párat. (Esetleg Orion HT550 vagy HT580 jó ár/érték arányúak, nem tudom lehet-e még kapmi.)
2014. febr. 24. 15:02
 6/10 anonim ***** válasza:
*javítás: 12százezerFt = 1-2százezerFt
2014. febr. 24. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Az Orionokat sajnos már nem lehet kapni, ilyen PC-s szutykokat ajánlok:

Ennél alább nem szabad adni. Ha drága, inkább vegyél 2.1-es rendszert. [link]

Ez már nem annyira szutyok, de nem is csúcskategória. [link]

Ezek bizony drágák, de ezek alá N E M S Z A B A D adni!

2014. febr. 24. 15:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, a JBL-t nehogy megvedd ahhoz kell erősítő is! Elnézést a figyelmetlenségemért. :-)
2014. febr. 24. 15:16
 9/10 A kérdező kommentje:

És erről mi a véleményetek? [link]

ez is 5.1-es és 20-25.000Ft között mozog

2014. febr. 24. 15:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Röviden, tömören: FOS!

Én ilyenen képtelen lennék zenét hallgatni, bóvli, olcsó műanyag szar. Ár/érték aránya szörnyű. Annál alább nem szabad adni amit linkeltem, legalább fa dobozos legyen. (Az egy dolog, hogy milyen fából van, jobb mint a hasonló kategóriás műanyag vackok.)

Ha ennyire olcsón akarod megúszni és mindenképpen 5.1-et akarsz, akkor nézegesd a Creative-okat, olyan 20ezerFt körül hozzád vágják és jobb mint az általad linkelt Genius.

2014. febr. 24. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!