érdemes megvenni a ps3 at?

Figyelt kérdés

eddig xbox 360 kinectem volt, de kb 2 éve eladtam

és most megint szeretnék egyet mert megengedhetem magamnak, viszont nem tudom ps3 jobb e, mert az xbox 360 bejött nagyon + a kinect is nagyon élvezhető volt számomra, számos egyszerű játékkal, vagy akár barátokkal táncolva.

Viszont még egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik játékokat éri meg használni konzolon? mivel pcn értem az fps eket, de konzolon élvezhetetlennek gondolom, bár lehet azért meg komolyabb fps el konzolon főleg multiban nem játszottam.

Válaszokat előre is köszönöm

2014. febr. 18. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem van Xbox360 és PS3-is de az Xbox360-at jobban szeretem a Live miatt.

Hidd el konzolon is, nagy élmény multiban játszani FPS játékokkal, ha összeverődik egy jó kis csapat.

2014. febr. 18. 21:53
 2/3 A kérdező kommentje:
elhiszem, engem most a killzone legújabb kiadása fogott meg:) bár nem tudom melyik mellett döntsek :) mert pcn van bf3 am annyira nem köt le hosszútávra, bár 4-5 óra simán el megy vele amikor kedvet kapok hozzá
2014. febr. 18. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Viszont az új KillZone az PS4 exclusive.
2014. febr. 18. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!