Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen hdd-t fogad az xbox360?

Milyen hdd-t fogad az xbox360?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy az xbox360-ba lehet rakni belső vinyòt. A gèp ùgy emlèkszem falcon alaplapos, hdmi-s. Eddig lemezről játszottam, most vettem rá magam az rgh-ra, de jò volna valami rendes tárhely. Nem slim gèp, ès sajna drágák ezek a rápattinthatò vinyòk, azèrt akarok belsőt. Gondolom notebook hdd kell, de milyen csatlakozòs ès pl 500 gb lehet, vagy akkorát már nem bìr?

A szerzői jogokròl szòlò sznob beszòlások nem nagyon èedekelnek, èn vètkem, ha kell, èn bűnhődöm èrtük, ùgyhogy kèrnèk mindenkit, hogy a kèrdèsemre válaszoljatok. Köszi előre is.

2014. febr. 17. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy mi van?Én épp tegnap szereztem be régihez egy 120 gigás pattintóst 11.000 HUF-ért.Szerintem nem drága érte.Amiről írsz még csak nem is hallottam.
2014. febr. 17. 16:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondom: èn ezt hallottam, lehet hogy megvicceltek ezek szerint...
2014. febr. 17. 17:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyèbkènt 11-èrt nem sok a 120-as, a baj az hogy felènk 20-as van hirdetve 8k-èrt, az viszont sok, mert 20k körülmár vannak 320-as usb vinyòk lazán... Illetve láttam már azt a vinyòkeretet üresen, mohaman az se olcsò, ès mèg meg kell venni hozzá a vinyòt is, szòval az nem biztos hogy megèri.
2014. febr. 17. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem is gyártják már régihez,csak kéz alól lehet szerezni.Eddig nekem se kellett de kib @szott NFS Rivals megköveteli,hogy legyen vinyó.Belenyugodtam mert nagyon várom a Castlevania:Lords of shadows 2-t aztán hátha ahhoz is kell.
2014. febr. 17. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Itt kérdezz mert bővebb felvilágosítást kapsz, nem vertek át lehet külső HDD-ről tolni egy RGH-s gépen pont ez a lényege a dolognak.

[link]

2014. febr. 17. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:
RGH-s bír bármekkorát, és tökmind1 milyen.
2014. ápr. 12. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!