Melyik érné meg jobban az Xbox 360 vagy a PS3?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sokszor volt ez a kérdés de a mostani véleményekre vagyok kiváncsi. Playstation 3 (PS3 Slim) 120 GB-os modell 69990 ft teljesen új 1év garancia vagy Xbox 360 elite Jasper alaplapos kiflashelve 70ezer forintért év garanciával .Karácsonyra konzolt kapok csak azt kéne elödnteni hogy melyiket legyetek szivesek segiteni köszönöm szépen =)2009. dec. 9. 17:09
1/8 anonim válasza:
Mindenféle képpen a PS3!!!Blueray lemeztől,a full HD-és játékok,minden rajta van ami kell csak egy komoly tv,egy cigi és le se jösssssssssssz a játékokról azt garantálom!!!
2/8 anonim válasza:
Szerintem PS3-ban érdemes gondolkozni.
3/8 anonim válasza:
Attól függ,ha van pénzed játékokra akkor PS3(nincs rá nagyon warez),ha nincs akkor xbox360,de ott meg multit nem tudsz tolni másolt játékkal.(pontosabban ha flashelve van)
4/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen várom még a válaszokat :D azért a cigi korai lenne 13F :D
2009. dec. 9. 18:56
6/8 A kérdező kommentje:
Semmi én köszönöm hogy hasznos választ adtál (Y)
2009. dec. 9. 20:38
7/8 A kérdező kommentje:
És szerintetek az Xbox felejtős ?
2009. dec. 9. 20:39
8/8 anonim válasza:
Szerintem mind2 tökjó, de én inkább a ps3-at kérném a helyedbe :D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!