Lecseréljem a hangfalat?

Figyelt kérdés
Azon dilemmázok,hogy érdemes lenne lecserélni mostani Akai 2utas hangfalamat egy kisebb 2 utas polcsugárzóra?Szólhat e olyan szépen mint a mostani akai 20cm méllyel egy 16cm-es polcsugárzó hangfal?A mostani hangfalam 52 cm magas és az új max 20-40cm magas lenne pl mission30i,vagy Infinity reference 1,Wharfedale stb..
2014. febr. 14. 23:35
 1/2 Osynho ***** válasza:
74%

A hangfalakat nem cm-ben mérjük, hanem hangban. Ha jobban szól, jobban szól, mérettől függetlenül.

A felsoroltak valószínűleg porba alázzák hangminőségben az akai hangfalat, ha jó forrás, jó erősítő,kábelek vannak mögöttük.

A mély visszaadásban nem kell annyit várni tőlük (főleg a Mission 10cm-es sugárzója alkalmatlan az alsó tartomány megszólaltatására), de pontosságban, precíz hangban, kiegyenlített hangzásban, nem mosott közepekkel és kellemes magasakkal egy új szintet jelentenek.

Nekem a mission nagytesója van és szeretem. Persze nem olcsó cuccok vannak mögötte, de meg is hálálja. :)

2014. febr. 15. 10:49
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ akkor döntöttem!
2014. febr. 15. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!