Mi lehet a különbség a 2 TV között? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Használt TV-ket nézegetek a neten. Nagyon régi típusút nem szeretnék, legújabbakra nincs pénz. Vannak ezek az úgynevezett "síkképernyősök" - nem tudom mi a pontos nevük. Ebből a Samsungokat nézem. Jól bevált márka. Típusra többet is találtam, egy áron árulják őket, de a különbségre nem jövök rá, annyira pontos leírást egyikhez se találtam. Hátha valami hozzáértő tud nekem egy kis segítséget nyújtani. A 2 típus: CW-28D83N, CW-29k84v.2014. febr. 11. 14:30
11/12 anonim válasza:
Nekem pontosan az volt amit linkeltél, így állványostól. Kb. tíz éves volt amikor eladtam 12 ezerért. Az árára is emlékszem, 140 ezerért vettem. Szinte hihetetlen, de ennyi volt.
Szerintem ebből kevesebb volt, azért találkozol vele ritkábban. Ettől függetlenül megbízható tv, én ajánlom Neked:)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, remélem sikerül találni belőle egy jót.
2014. febr. 11. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!