Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a különbség a 2 TV...

Mi lehet a különbség a 2 TV között? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Használt TV-ket nézegetek a neten. Nagyon régi típusút nem szeretnék, legújabbakra nincs pénz. Vannak ezek az úgynevezett "síkképernyősök" - nem tudom mi a pontos nevük. Ebből a Samsungokat nézem. Jól bevált márka. Típusra többet is találtam, egy áron árulják őket, de a különbségre nem jövök rá, annyira pontos leírást egyikhez se találtam. Hátha valami hozzáértő tud nekem egy kis segítséget nyújtani. A 2 típus: CW-28D83N, CW-29k84v.

2014. febr. 11. 14:30
1 2
 1/12 anonim válasza:
Síkképernyős TV alatt szerintem lapos TV-re gondolsz (javíts ki, ha nem). Ezek közül egyik sem lapos, és csak használtan lehet kapni. Ha leírod mekkora kereted van rá, és, hogy mekkora (cm) legyen, szívesen keresek neked egyet. A normális kategória olyan 60-90 ezer forint között van.
2014. febr. 11. 14:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezeket hirdetik síkképernyős néven. 15 körül nézelődök és használtan természetesen.
2014. febr. 11. 14:40
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha jól értem használtan szeretnél tv-t venni?! Amiket írtál, természetesen már rég nincsenek kereskedelmi forgalomba. Ha pedig használtan szeretnél, igazán fölösleges azon morfondírozni, hogy a kettő közül melyiket válaszd. Nincs jelentősége,csak minél megkíméltebb legyen.

Szerintem gyűjtsél még egy kicsit, és vásárolj korszerű tv-t.

2014. febr. 11. 14:42
 4/12 anonim válasza:

Itt is érdemes körülnézned:

[link]

Milyen méretűre lenne szükséged? Lehető legnagyobb, esetleg kisebb?

2014. febr. 11. 14:45
 5/12 A kérdező kommentje:
70 centiset szeretnék, Samsungot. Szívesen megvenném én a korszerűbbet is, csak sajnos másra kell gyűjteni. De arra amire nekem kell, ez is tökéletesen megfelel, ha hibátlanul működik.
2014. febr. 11. 14:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Értelek kedves kérdező, de tényleg nincs jelentősége, hogy melyiket veszed. Nekem egyébként a második típus volt(plano), amit két éve adtam el 12 ezerért. Jól járt vele az illető, mert megkímélt készülék volt. Te is erre törekedj, és jó lenne ha megbízható helyről vennéd(esetleg ismerős). Válaszd az olcsót, és megkíméltet!!
2014. febr. 11. 14:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem kell összekeverni a síkképcsövest a lapossal!

A síkképcsöves is katódsugárcsöves csak nem domború a felülete mint a régebbi típusoknak.

Én -viszonylagos modernsége miatt a kettő közül a CW-29k84v típust választanám.

2014. febr. 11. 14:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Jah és mindenképp samsung legyen, azok megbízhatóbbak, és főleg a régi típusok, még tartósak is.
2014. febr. 11. 14:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a segítséget. Ahogy látom, ezek nagyjából ugyanazt tudják, de ezért is kérdeztem meg, hátha mégis van valami különbség. Összeköltözés után (közepén) vagyunk, így sajnos ennyi a keret amit jelenleg egy TV-re tudunk fordítani. A többi sajnos kell a fontosabb dolgokra. :)
2014. febr. 11. 14:55
 10/12 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de akkor inkább ezt javasolnád?

[link]

A másikból többet is találtam (CW-28D83N), gondoltam, az lehet jobb akkor, ha ennyien árulják. :)

2014. febr. 11. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!