Javaslom, menj le egy konditrembe, ott megmondják majd, mit adj neki, ha gyenge. Komolyabb szteroidoktól akár 5.4.56.3.3-nél is erősebb lehet.
2014. febr. 11. 14:36
2/8 anonim válasza:
Először is a android 1.0.2 régebbi mint a 4.1.1 de gondolom ez csak elírás. Az android verziószámát pedig úgy bírod növelni ha frissíted azt. Ha van hozzá hivatalos frissítés egy asus márka szervízben felrakják. H a nincs akkor meg lehet próbálkozni az android root-olásával de ezt a dolgot csak tapasztalt android felhasználók szokták csinálni akik ismerik az android rendszert belülről és programozási ismeretekkel is rendelkeznek általában. Tehát kezdő androidosoknak nem ajánlott.
2014. febr. 22. 19:26
3/8 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes válasz:-) köszönöm!
2014. febr. 23. 19:12
4/8 anonim válasza:
Csak kár hogy körülbelül annyira ért hozzá, mint te....
2014. febr. 23. 22:57
5/8 A kérdező kommentje:
datubber,ő sokkal értelmesebb választ adott,mint te.
Még ha szerinted nem ért hozzá,legalább segített.
Nem úgy mint te.
2014. febr. 23. 23:29
6/8 A kérdező kommentje:
És biztos nagyon okos lehetsz ha 25%-ban tudsz hasznos választ adni :D
2014. febr. 23. 23:31
7/8 anonim válasza:
Éppen az is nézőpont, hogy hozzá ne nyúlj, mert nem értesz hozzá. Az 1.0.2-t eleve nem tudom honnan szülte, lényegtelen. Ha rootolod a készülékedet, egyáltalán nem vagy előrébb, és nem kellenek programozási ismeretek sem. A 25% pedig a hozzád hasonló hiszékeny marhák miatt van, akik inkább mások "megoldásait" hiszik el, és fizetnek a "hozzáértő" embereknek, mintsem utánanéznének a neten, hogy miként is lehetne megoldani a problémát. Az ilyenek szavazzák le a másikat, ha nem tetszik amit ír adott esetben valaki.
2014. febr. 24. 00:27
8/8 anonim válasza:
Kedves datubber az 1.0.2 az csak elírás volt 1.4.2-t akartam írni ahogy a kérdésben is van de gondolom a kérdésben is elírás az 1.4.2 ahogy a válaszomban is írtam. A root-olást pedig azért említettem meg mert a kérdést elolvasva hogy az androidot felgyorsítsuk, jobbá tegyük ahhoz vagy felrakunk egy újabb verziót ami remélhetőleg segít mert javítottak rajta azóta, vagy root-oljuk az androidot amivel a rendszerbe bárhol belenyúlhatunk. De azt is megemlítettem a válaszomban hogy ez csak tapasztalt felhasználóknak ajánlott.
A kérdezőnek a pedig: Nagyon örülök hogy segíthettem és remélem sikerült segítenem a problémádon :).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!