HELP! GYORSAN. TÖBBI LENT!?
Figyelt kérdés
Nos ma beléptem a facebookomba..látom van egy új üzenetem..és látom hogy az összes beszélgetésemből SEMMIT se tudok megnézni mivel ezt irja ki:''Ez az üzenet már nem érhető el,mert sértőnek vagy levélszemétként jelölték meg.'' WTF?! megnézem irtam ''..'' -ot arra meg :''A megosztani próbált tartalomban egy olyan hivatkozás szerepel, amely biztonsági rendszerünk szerint nem biztonságos:'' és ki ír egy IP címet..hogy ezt távolítsam el..WTF?! valaki gyorsan HELP!2014. febr. 9. 09:24
1/4 A kérdező kommentje:
Most telóról megpróbáltam arról meg jó..akkor most a géppel van valami baj..de még is micsoda?
2014. febr. 9. 09:41
2/4 anonim válasza:
Új vírus terjed a Facebookon
3/4 A kérdező kommentje:
Azóta már meg oldódott a probléma..de az enyém olyan volt nem engedett üzenetet küldeni
2014. febr. 9. 16:54
4/4 anonim válasza:
Facebook chat-ben jött, de nálam be van kapcsolva az Eset Social Media Center, ez Twittert és Facebookot is tud szűrni. (ESS7 a védelem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!