Bela66 kérdése:
Mit kell még beszereznem?
Figyelt kérdés
Teljesen új vagyok ebben a körben! Szóval nem rég kaptam meg az első Xbox 360am-at. Meg még hozzá egy pár játékot. Az Xbox alap tárhelye 4gb és ez gondolom nem elég ahoz hogy az összes játékot használni tudjam. Hallottam valami külső merevlemezről, ha ilyen van akkor ilyet kell venni? Hány Gigabyte egy ilyen és mennyit kell érte fizetni?2014. febr. 7. 19:09
1/5 Tengor válasza:
Ha nem töltesz tartalmakat a boxra, akkor a 4 GB bőségesen elég, mert csak a mentések mennek rá.
Winyőt lehet hozzá venni, egyrészt kell egy spec fiók hozzá és egy kompatibilis meghajtó. Legegyszerűbb ha konzol boltból veszed meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi aszépen, de mit jelent az hogy kompatibilis meghajtó?
2014. febr. 7. 22:32
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Bocsi az előzőbe 2 link ugyan az [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat :)!
2014. febr. 9. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!